גיבוי נתונים

walla2005

New member
גיבוי נתונים

אשמח לקבל המלצה על תוכנת גיבוי נתונים + תוכנה מה-IPAQ לכרטיס הזכרון. רצוי תכנה שניתן לבצע עימה גיבוי מלא כולל קביעת תזמון לביצוע גיבויים על בסיס קבוע + יכולת לביצוע שחזור מלא "בלחיצת כפתור". תודה.

raananta

New member
Sprite backup וכל מילה נוספת מיותרת

לדעתי זו אחת הטובות שבתוכנות הגיבוי, אם לא הטובה ביותר. לתוכנה ישנם שני חלקים. האחד הוא החלק שיושב על הפוקט והוא מאפשר גיבוי חלקי או מלא של הנתונים לכרטיס הזכרון. השני הוא החלק הדסקטופי שמאפשר גיבוי ישיר ל-PC. אני באופן אישי מגבה כחלק מהסנכרון כמעט בכל יום, ופעם בכמה ימים אני מבצע גיבוי לכרטיס בכדי להשאר "מעודכן" גם אם קרה משהו כאשר אינני בבית. (כלומר HR לא רצוני או משהו בסגנון)

engel2003

New member
ראשית תודה.

הורדתי את התוכנה מאתר הבית והתקנתי (ניסיון ל-10 ימים). ניסיתי לגבות אולם, לאחר כ-10 שניות העסק "נתקע". שום תגובה רק SR עזר. בדיקה של הקובץ שנוצר הראתה כי גודלו 0. למה? ומדוע? רעיונות?

raananta

New member
יש פתרון

כנס לתפריט Options-backup options- general backup options וחפש את Stop processes before backup דאג להוריד את הסימון מהתיבה המשויכת לאפשרות זו. במכשירים מסויימים כאשר התיבה מסומנת יש בעיה עם הפעלת הגיבוי. מה שכן הייתי ממליץ, אם כי לא ברמת החובה, זה לבצע SR לפני כל גיבוי שאתה מבצע שכן לעיתים תוכניות פתוחות מפריעות לתהליך הגיבוי, ישנם דברים שנשארים "פתוחים"... אני מעדדיף לבצע את הגיבוי כאשר המערכת נמצאת במצב הכי אופטימלי וזה אחרי SR.

למעלה