גיבוי ל WIN 2005

o r u s h

New member
גיבוי ל WIN 2005

משהו מכיר תוכנת גיבוי חינמית ל WIN 2005 כמו שהיה ב 2003 שמגבה את כל המידע וכן משחזרת אותו בשני צעדים פשוטים. אם לא חינמית אז בתשלום אבל תוכנה פשוטה להפעלה ואמינה

ath25

New member
אתה יודע שיש לך במערכת ההפעלה?

SD backup למקרה שלא שמת לב. פועלת היטב כל עוד מדובר בגיבוי ושחזור על אותה גרסת חומרה, ובגרסאות שונות מחזירה לכל הפחות את ה PIM והיומן.

o r u s h

New member
לא מצאתי

סליחה, לא מצאתי את התוכנה, ייתכן ובגלל שעשיתי עדכון ROM (מגרמני לאנגלי) היא נעלמה? קשה לי להאמין, אולי תוכל לעזור לי איפה ניתן למצוא את התוכנה על המכשיר? אגב, היא מגבה את אנשי הקשר?

ath25

New member
תחת תפריט תכניות - SD backup

עד כמה שאני יודע זה אינטגרלי למערכת ההפעלה. וכן, היא מגבה את כל ה-PIM או את גיבוי מערכת מלא.

mkr

Member
חדש גם לי. ב-WM05אין תוכנת גיבוי

תוריד את SPB BACKUP. אמינה מאד. מאפשרת כמה גיבויים ושיחזורים ללא תשלום

ath25

New member
אולי זה רק ב-ROM שלי?

לא יודע מה לומר לך, זה היה בכל גרסאת ROM שהתקנתי (Dell). תוכנת Data Backup

BravoMan

Active member
זו תוכנה צד שלישי

שDELL בחרו לשלב בROM שלהם כמו שבכמה MIO יש EBACKUP, בכמה IPAQ יש POCKET INFORMANT ובJAMIN שלי יש אפילו SKYPE. היא אולי נראת לך חלק אינטגרלי מהROM אבל למעשה היא לא קשורה לWIN MOBILE וזה רק צ'ופר שקיבלתה. דווקה לא הייתי מתנגד לזה בעצמי, אבל תרם ראיתי מכשיר עם WM 5 שהיצרן בחר להשקיע ולרכוש תוכנת גיבוי עבורו. סתם מתוך סקרנות, איזה דגם יש לך בדיוק?

ath25

New member
Axim x51v

ויש בכל הסדרה שלהם, כולל הישנים. עכשיו ראיתי שגם בדגמי HTC יש תוכנת גיבוי xbackup. כנראה שיש יצרנים קצת יותר חכמים שדואגים לפצות על השטויות של מיקרוסופט.

o r u s h

New member
HTC

אולי בחלק מהדגמים של HTC, בתחילה נבהלתי לראות שלי אין תוכנה כזו כלל, חשבתי שזה אולי בגלל שהחלפתי את הROM אבל כנראה שלא, וכנראה שלא בכל הדגמים של HTC (שאני משתמש ב ROM שלהם) לדוגמא ב TYTN אין.

גם ב-ETEN M600 ישנה תוכנה מובנית

במקרה של ETEN כנראה שמדובר בתוכנה שהם פיתחו עבור המכשירים שלהם.

o r u s h

New member
קישור בבקשה

תוכל בבקשה לתת לי קישור לאתר בו ניתן להוריד את התוכנה? פשוט לפי החיפוש שלי התוכנה עולה כ 30 דולר, אני טועה?

BravoMan

Active member
אכן גם בJAMIN אין

(מה לעשות גם SPB צריכים להתפרנס ממשהו
) היות ושם התוכנה XBABACKUP (לא שמעתי עליה אבל יתכן שהכוונה לXDABACKUP?) וXDA זה המותג שO2 משתמשת בו כנראה שהתוכנה קיימת בROM שלהם בלבד. אם כך הדבר (וכרגע זו רק השערה) הTYTN ידוע גם כXDA TRION אז אולי כדאי לחפש ROM כזה (אם יש באנגלית בכלל).

o r u s h

New member
xda

ה ROM של O2 בכלל הם בגרמנית, המכשיר שלי הוא בכלל גרמני ונקרא MDA VAIO 2 אם זה אומר לך משהו, אולם החלפתי לו את ה ROM לאנגלית, ייתכן שאחד הדברים שפספסתי בלי לשים לב זה התוכנת גיבוי, בכל אופן תודה רבה

אני מציע לך לבדוק בפורום ה"עולמי"

ייתכן ושם תמצא ROM אנגלי המכיל את תוכנת הגיבוי. http://forum.xda-developers.com/ בהצלחה.

o r u s h

New member
תודה

תודה רבה, רק הבעיה היא שקצת מסובך לשבת שעות ולבדוק כל ROM שמופיע שם (ויש למעלה מעשר) וגם לעשות בדיקה מעמיקה מה חסר בכל אחד, לפעמים עדיף לשלם כמה דולרים על תוכנה ולחסוך כמה ימי עבודה וכו'. בכל אופן תודה

אל תנסה כל ROM זה אכן טירוף

אבל תשאל שם אם יש ROM עם תוכנה מובנית. אני מאמין שאם התוכנה היא חלק מ-ROMים מקוריים אז היא תמצא שם באחת מגרסאות ה-ROM.

o r u s h

New member
OK

אני אנסה, אבל ישנה בעיה אחרת שצריך תמיד לקחת בחשבון (כמו שלא לקחתי בחשבון שהתקנתי את ה ROM הנוכחי, והוא השני כי הראשון היה קטסטרופלי מבחינתי) שייתכן מאוד שיחסרו דברים אחרים ב ROM שימליצו לי שאולי למשתמשים אחרים לא חסרים ולי כן. אבל בכל אופן אנסה, תודה.

למעלה