גיא. תעשה לי ילד קטן עם חסה :[
O omni96 New member 3/3/04 #2 דיברתי איתו כשהוא יחזור מהטיול הוא יעשה לך הוא מבטיח אבל אולי החסה לא תיהיה כל כך טריה
O Ocean Born New member 3/3/04 #4 -משתמשת בשמינית הרוסיה שלי- -עושה לדנע רוסי - *ולא סתם רוסי, אלא פאנק. (יאמי ).
S sweet 666 New member 3/3/04 #9 נווווווו??? ולא הייתי קוראת לגיא "קטן"...הוא לא יכול להיות קטן...(רק חלקים מסויימים בגוף שלו...)
S sweet 666 New member 3/3/04 #13 ...*שקט*.... fuuuuuuuuuuuuuucccccckkkkkkkk yyyyyyyyyoooooooouuuuuuuu biiiiiiiiiiiitttttttccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
...*שקט*.... fuuuuuuuuuuuuuucccccckkkkkkkk yyyyyyyyyoooooooouuuuuuuu biiiiiiiiiiiitttttttccccccccccchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!
M Mistress of Blood New member 4/3/04 #14 ../images/Emo41.gifנצלש!../images/Emo41.gif צבעתי את השער חיחי נה נה בננה יש לי קצוות כחולים ו2 פסים של אדום ושחור !
../images/Emo41.gifנצלש!../images/Emo41.gif צבעתי את השער חיחי נה נה בננה יש לי קצוות כחולים ו2 פסים של אדום ושחור !
A AdShEaTaKoRe New member 5/3/04 #15 חחח אני אפרוח.... חימצנתי אפילו המורות אומרות לי שאני חתיך!!! (יאקקקקקקקקקקקק - ביאץ' מה זה מזכיר לך?)
חחח אני אפרוח.... חימצנתי אפילו המורות אומרות לי שאני חתיך!!! (יאקקקקקקקקקקקק - ביאץ' מה זה מזכיר לך?)