גיא, תזכורת!!!

ס ד

New member
גיא, תזכורת!!!

מבקש ממך לחייב את מי שהשמיץ אותי, להמציא הוכחה לכך שהשוויתי אותו להיטלר(יימח שמו), או לחילופין שיתנצל כאן ומיד!

טלטול100

New member
חבל על הזמן - גם אני בקשתי לדעת אם

הוא העיר ומה, ל"גבר" שאיים עלי ולא קבלתי התייחסות ממנו, שכאן זה בתוקף תפקידו ואחריותו כמנהל הפורום, ולא קבלתי שום תגובה, אבל לצאת להגנתו ותמיכתו של קריכלי מהמכרז התפור הוא קפץ ראשון..... כך שאין לי שום צפיות ממנו - ומתייחסת בהתאם.

טלטול100 מי מאיים אלייך ומתי בדיוק

בקשת משהו ממני ??? אני מבקש ממך לעביר לי פרטים . קריכלי לא נימאס לך ??? אני לא תפרתי לו את המכרז ואני לא מגן של אף אחד רק ציינית עובדה . אבל כנירא שאת מנסה לגרור אותי לויכוח סרק מלא השמצות לכאן או לכאן אז תסלחי לי מראש שאני משתדל לא ליגרר.

טלטול100

New member
גיא- ההודעה היתה בשבוע שמחקת -אנני

יודעת אפילו מי זה היה ואני מצטטת שוב "את חופרת את הבור של עצמך..." אם באפשרותך לשחזר אז תבדוק מי זה, אני כתבתי לו תשובה עם מסר ברור אליך מדוע אתה מרשה לדברים כאלה לעלות בפורום ובקשה שתעיר ותטפל בו. לא קיבלתי שום תגובה מימך. אם לא ראית את ההודעה אז פישלת כי מנהל הפורום לדעתי אמור לעבור על כל ההודעות שנכתבות - או שאולי אני טועה,נא עדכן אותי. ממחיקת ההודעה הבנתי שהתייחסת לבקשתי - ותגובתך היתה מחיקת ההודעה שלו ושלי אלי. אבל גם ציפיתי שתגיב לי. לאחר מכן הבנתי כי מחקת הודעות משבוע מסויים - אז הבנתי שאולי זה צירוף מקרים. בכל מצב - אין בכוונתי לגרור אותך לויכוחים והשמצות... כפי שאתה חושב. בסה"כ אתה לא "פראייר" כפי שאני רואה - רק אני חושבת שיש דברים שלא היו מכובדים בהתייחסותך ותשובתך בנושא הבריכה בקרוב משפחה וכמנהל הפורום.

דוד ברגעים אלו אני מעביר לו מסר

אני מקווה שעם הוא באמת טען שכינית אותו יטלר (יימח שמו) ולא היו דברים מעולם הוא יעשה חשבון אישי והיתנצל .

yaronbro

New member
תסתכלו בבקשה ב 19 ליוני שעה 9:59

להלן ציטוט מהתייחסות לטומי(עוכר ישראל וגזען מצוי) התעסק רק בדברים החשובים תשאל את זה שבסגננו האלים הישווה אותי לגזען ועוכר ישראל אני לא מכיר שום גזען ועוכר ישראל זולת היטלר

yosi hadad

New member
../images/Emo132.gifמי יודע?

ילמדנו עושה האנליזות בבקשה...(התשובות בתחתית התגובה) 1.מי אמר למי "עוכר ישראל" בפעם הראשונה? 2.בן איזה דת חייב להיות "עוכר ישראל"? 3.גזע או גזענות על בסיס מדעי הוא נשען? אם תענה נכון על השאלות יתברר לך שפשוט אין מצב שעוכר ישראל ילך יחד עם גזען זה דבר והיפוכו!!!!!!!!!!!!!!! תשובות: 1.המלך אחאב אמר זאת לאליהו הנביא. 2.עוכר ישראל חייב להיות יהודי כי רק יהודי יכול לעכר (חילופי אותיות עם לכער כמו :מיים עכורים וכו')את ישראל. 3.תורת הגזע נשענת על שינויים גנטיים קבועים ומולדים הקיימים לכאורה בין אנשים שונים שבאו אל העולם ממקורות גנטיים שונים פשוט בנויים אחרת ,אם שניכם יהודים איך יתכן שאחד שייך לגזע אחד והשני לאחר?(דרך אגב להעשרה קצת - אנו שייכים על פי התאוריה הגזענית של הרייך השלישי לגזע השמי - ע"ש שם בן נוח)

yaronbro

New member
בפלפולים וחידודי לשון והיתממות

מעושה או מאוסה (שכל אחד יחליט בעצמו) אתה יוצר לעצמך דימוי מאוד לא רציני ומאוד לא אמין זו היתה דרככם מאז ומתמיד

mything

New member
יוסי, תודה על שהארת את עיננו

הגם שישנם עיוורים שלא ראו את האור...

למעלה