גיא תגיד אכפת לך אם אני יקרה לך מהיום דוקטור???
O Ocean Born New member 9/10/03 #2 מממ מכיוון שההודעה הזאת ממש לא במקום אני נדחפת ושאולת למה לעזאזל אתה רוצה לקרוא לו דוקטור?! ממ זהו תפסיק עם ההודעות ה"אישיות" האלו! מיאו.. :|
מממ מכיוון שההודעה הזאת ממש לא במקום אני נדחפת ושאולת למה לעזאזל אתה רוצה לקרוא לו דוקטור?! ממ זהו תפסיק עם ההודעות ה"אישיות" האלו! מיאו.. :|
J JKY New member 9/10/03 #3 כי הוא במד"א הוא עוד מעט דוקטור אז אני רוצה להקדים את הממאוחר ולקרוא לו מעכשיו דוקטור
O Ocean Born New member 9/10/03 #4 ../images/Emo49.gif למנהל החמוד שלנו../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif
B BiAAcH New member 9/10/03 #5 דוקטור מה?? וקרן, אם מישהו רוצה לשים הודעה אישית פה, שישים, זה לא אמור להפריע... כל עוד זה לא אישי מדי...
דוקטור מה?? וקרן, אם מישהו רוצה לשים הודעה אישית פה, שישים, זה לא אמור להפריע... כל עוד זה לא אישי מדי...
A AdShEaTaKoRe New member 10/10/03 #6 מה זה אישי מדי? יענו משהו כמו - גיא... בקשר לאתמול בלילה... לדעתי זה היה חד פעמי וזהו
J JKY New member 10/10/03 #7 בדיוק קרן את רואה יש לי פה עורכי דין ואני יכול לשים איזה הודעה שאני רוצה והנה עכשיו תראי אני ישים הודעה שלא קשורה נה נה בננה
בדיוק קרן את רואה יש לי פה עורכי דין ואני יכול לשים איזה הודעה שאני רוצה והנה עכשיו תראי אני ישים הודעה שלא קשורה נה נה בננה