גיא שוב הוא חוזר!

yosi hadad

New member
גיא שוב הוא חוזר!

ברצף ההודעות בהקשר לבחירות הוועד ישנם חילופי דברים שמראים עד כמה הכותבים בפורום כמעט כולם משתדלים להיתווכח לגופו של עניין ובהחלט אפשר להנות מהרבה אכפטיות של הכותבים (ראה שיחת אסא ו-HARTY). אולם לתוך הרצף השתרבבה הודעה של אדם שאינו חדל מלהיות קטנוני ומלא שינאה שמסיף לייגע אותנו באמירות של בורות ושנאה - אולי הגיע הזמן לחסום אותו? לעצם הדברים שכתב אשיב: ירון! שוב אתה גולש למדרון תלול בשל בורות או חוסר ידע שמנוצל למאגר בילתי פוסק של אמירות מלאות שינאה. לעידכונך: 1. היכל התרבות אינו אגף ריווחי אלא גרעוני אתה מכיר את המאזן של ההיכל? נחשפת אי פעם למאזני החברה הקודמת שניהלה את ההיכל ?אתה יודע מה העלויות של הפעלת דבר כזה רק לפתוח את הדלת ולהדליק מזגנים ואורות? 2. היכל התרבות הינו חלק מהמתקנים שברשות החברה הכלכלית !(אתה מתכוון לאמר שצביקה הוכמן הוא חבר גרעין תורני ושחברי הדרקטריון הינם חסידים דתיים- מחופשים לשלמה אברומוביץ ושאר חברים טובים?) עד מתי נאלץ לסבול את השטויות הנבובות האלה?

yaronbro

New member
אז למה אתם כל כך לוטשים עיניים ?

נכון שהוא לא ריווחי אם אף פעם לא מכבים שם את המזגן והמים נוזלים וגורמים לשלוליות והתקרה קורסת כי המקום מוזנח אני חושד שההזנחה הזו נכון להיום מכוונת כדי שאפשר יהיה להוריד מדמי השכירות "פרמיית הזנחה" אתה שפתאום מתחסד לי לאחר שפגעת בפרטיותי וכמעט שיגרת לביתי מלאכי חבלה פתאום אתה מציג את עצמך כאחד מל"ו צדיקים .... אין גבול לחוצפה ידוע לכל שחשבונאות זה עניין של קוסמטיקה אני מאוד אשמח אם הוד מעלתו יפרסם את מאזני החברה הכלכלית ואת דוחו"ת הרווח והפסד של היכל התרבות לרבות הביאורים למאזנים ולדוחו"ת הכספיים זה יעשה אותי מאוד מאושר נראה אותך יוצר את נורמת השקיפות אני אהיה הראשון שיהלל וישבח אותך ואפילו אשא אותך על כפיי הגיע הזמן שתפנים שעם לשון חלקה ופלפולי מילים לא תגיע רחוק כי אנחנו כאן ויש לנו אינטרס שחלוקת המשאבים העירוניים תהיה צודקת והוגנת

ס ד

New member
יוסי, אתה מבזבז מרצך על אפס...

ציטוט שלו: "אתה שפתאום מתחסד לי לאחר שפגעת בפרטיותי וכמעט שיגרת לביתי מלאכי חבלה פתאום אתה מציג את עצמך כאחד מל"ו צדיקים .... אין גבול לחוצפה " זה לדעתי אישום בהטרדה ואיום. אם זה לא נכון, פנה מידית לגיא שיסלק הגורם השלילי...

yosi hadad

New member
פניתי !

פניתי לגיא עם ציטוטים מהמסר הנ"ל כתבתי את שיש לי לאמר בעניין מעתה הדבר נתון לשיקולו הבלעדי של מנהל הפרום אני חושב שהוא ימצא את הדרך לפתור את הבעיה.

למעלה