גיא פינס

פחחחחחחחחח..............

כן ממש... ואם כבר מדברים על האוסקר , ראיתם את אנג'לינה ג'ולי? הפצצה הזאת הכניסה את כוווולןןןן לכיס הקטן! היא ממש נראתה טוב!!!

מיצי007

New member
מה את אומרת?

אלה יוונית זאת מילה קטנה בשביל כמה שהיא נראית מדהימה

דידוש2

New member
היא נראתה מהמם

ראיתם את ג'וליה רוברטס??? איזה יפה היא הייתה אבל יותר יפה לה שחור איזה חמוד היה ג'וני שהוא פגש את קישה קאסל יוז

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זה מה זה מה זה? |יש למישהו בעיה אם זה
אם כל הכבוד (ויש לי כבוד), את בכלל מכירה את נועה תשבי (המהממת)? שאת מרשה לעצמך לדבר עליה ככה? היא הבת אדם הכי יפהפה שאני ראיתי, וונסה היא ממש **** ומכוערת! אפילו בלבוש אין לה טעם! הנה תיראי מה היא לבשה באוסקר? מה זה הסמרטוט-וילון-מנורת לילה שהיא לובשת? זו בושה לצרפתים עוד יותר בושה לג'וני (ההורס) וחוצמזה, אם את כבר יורדת על נועה, אז לפחות היית בוחרת מישהי שנראית הרבה יותר טוב מונסה, למשל: אנג'ילינה ג'ולי, או מישהי יותר חמודה ממנה, עיין ערך סנדרה בולוק או, אותי
כמובן...

rvrevital

New member
זה בדיוק הקטע-

לסרט עצמו ממש לא הגיע אוסקר, כי זה סרט די חלש, אבל ג'וני פשוט העלה אותו בכמה רמות. נהנתי לצפות בסרט לא בגלל התסריט או הבימוי או אורלנדו בלום, אלא בגלל המשחק המדהים של ג'וני. הוא גרם לסרט להיראות קצת יותר איכותי

יש לה מחלה... את יודעת?

המשטרה עצרה אותה כי היא גנבה מחנויות ... זו מן מחלה כזו (אני לא זוכרת איך קוראים לה) אבל היא גורמת לאנשים (שיש להם כסף) לגנוב. הייו מלא כתבות בעיתון... לא זוכרת מתי אני חושבת לפני כמה חודשים... אל תחשבו שאני מטורפת... אני חושבת שהיא ממש חמודה... זו פשוט האמת ... כתבו בעיתון...

ThE pEt RoCk

New member
בולשיט...

סליחה אבל הקלפטומאניה זה המצאה שהיא והעורך דין שלה נתנו בבית המשפט כדי שזה יראה כאילו היא לא באמת ניסתה לגנוב.

אני יודעת אבל...

היא שאלה מה השם של המחלה אז עניתי כמובן שזה סתם המצאה, גם ככה היא לא קיבלה הרבה כי היא סלבריטאית

chompi2

New member
מי זאת וינונה??

ג'וני היה עם וינונה?? מתי?? הוא נשוי כבר יחסית הרבה זמן אז איך הוא היה עם הוינונה הזאתי?? חח

א. ג'וני לא נשוי

ב. הוא ווינונה היו יחד לפני שנים רבות כשהו היה בן 27 ווינונה הייתה בת 17-18 ג. הוא עם ונסה רק 5-6 שנים והוא הספיק כבר לצאת עם מלא בחורות לפנייה

chompi2

New member
אני יודעת תזה

התכוונתי שתשימו תמונהP: לראות אם יש לו טעם טוב! כי זה לא נראה ככה לפי ונסה חח.. כמובן שלא רק המראה קובע

למעלה