גיא פינס

Vivi Sparrow

New member
גיא פינס

בשידור שיש עכשיו (שידור חוזר מאתמול) הראו ממש מהר כמה כוכבים משדרת הכוכבים ועוד אתמול קלטתי את של ג'וני. הראו גם את וינונה. חמודה.

moran14h

New member
את מתכוונת ונסה ,נכון?

כי לא הראו את וינונה (ריידר)שם..

Vivi Sparrow

New member
לא, אני מתכוונת לוינונה

כשקארין דיברה עם ראש העיר של הוליווד או משהו כזה אז הוא דיבר על וינונה שהיא באה עם שמלה עם מחשוף גדול והיא התכופפה ולא שמה לב שראו לה...

כן ראיתי

פויה וינונה מאז שג'וני זרק אותה היא דיי התכערה לא שהיא הייתה משהו לפני היא מוזרה ומשחקת מאוד מעצבן :|

ThE pEt RoCk

New member
לדעתי היא דווקא בסדר...

היא לא שחקנית ברמה גבוהה מידי,אבל היא "משכנעת"... הידעתן ששון פן גם משחק לשניה ב "לפני שהלילה יורד"?

כן כתבתי את זה בהודעה אחרת

בדיון על ביל מוריי הוא משחק את הבחור עם העגלה שנותן לילד טרמפ ואז מוריד אותו

פיכס... וינונה היתה חברה של ג'וני?

מה הוא חשב לעצמו..? לא אהבתי את הג'יפה שהייתה לה על הראש באדוארד, וגם לא אהבתי אותה בנשים קטנות, היא סתם שחקנית. אבל לכל אלה שכועסות שג'וני לא קיבל את הפרס שלו, תתנחמו בזה שיש לו אהבה (ונסה מדהייימה) ויש לו את החשיש מהצד, וילדה קטנה עם שם מאוד ארוך, הבנאדם מאושר. תאמת לסרט שודדי הקאריביים לא כל כך הגיע אוסקר- כמה שהוא נחמד, הוא סתם סרט שרואים בהום סינמה
שלכם, גליה

Johnnit

New member
דווקא וינונה מיוחדת כזאת

ונראה היה שהיא וג'וני היו ממש מאוהבים!

כן ככה זה גם היה עם כל בחורה אחרת

תמיד זה הם נראים כל כך מאוהבים עד שלג'וני נמאס והוא מעיף את הכלבה המטומטמת לכל הרוחות כמו שצריך ג'וני!

../images/Emo124.gif מה אני שומעת פה?!

חשיש? מי ג'וני? לא יכול להיות... למה נראה לך שבנאדם בן 40 פלוס עם שני ילדים קטנים ובת זוג ממש מכוערת שנראת כמו עכבר (בכל אופן זאת דעתי), יעשן חשיש?! למה
ואם כבר דיברתם כל כך הרבה על בנות הזוג והנשים שהיו לג'וני (הו,הו... והיו לו הרבה...) גם וינונה ריידר וגם הנוכחית (ונסה - שם של כוכב לכת או משהו אנ'לא יודעת...) לא מתאימות לו כלל וכלל! הוא צריך למצוא לעצמו אחת
שנראית לפחות כמו נועה תשבי, ולמי שלא שמע את השם שלה עד כה שידע שהיא שיחקה בעבר בסדרה:"רמת אביב ג'" ולדעתי, היא נראית ממש סוף הדרך! אני עוד לא מכירה מישהי שנראית יותר טוב ממנה, והכי חשוב זה : שהיא משלנו!
ho yeah
: ג'וני לך לחפש את נועה...

ThE pEt RoCk

New member
ג'וני צריך להיות עם....

חוץ ממני כמובן, הוא צריך להיות עם אנג'לינה לדעתי. שניהם מדהימים, שחקנים טובים, אוהבים את הילדים שלהם.... ומקרה הזה אחד מבני הזוג לא נראה כמו צימוק מיובש....(אהמ ונסה...)

אני מעדיפה

שג'וני יהיה עם וונסה היא יפה ולעומת זאת נועה תשבי פשוט **** תסלחו לי על המילה אבל זה אכן נכון עם כבר וונסה יש לה יופי מדהים ולעומת זאת נועה תשבי שהיא מכוערת שלא יודעת מאיפה הביאו אותה בכלל רק מלחשוב עליה אני נגעלת

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gif

וונסה חמודה ויפה והיא אוהבת את ג'וני והוא אוהב אותה ואני חושבת שהם מאוד מאוד מאוד מאוד מתאימים ושהם הזוג הכי יפה שראיתי בחיים שלי.

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo9.gif

גרמת לי לחייך כי גרמתי לך לחייך! חחחח... אני תמיד חשבתי שהם מתאימים! מה, לא? תראי איך הפנים שלו זורחות מאושר.
הם כל כך חמודים ביחד!!!!!!!!!!!!!!!!! *מתעלפת*

פאק מה היא לובשת?!!?

יודעת מה? אולי הם כן מתאימים. שניהם מוזרים כאלה. ג'וני בצורה הטובה והיא בצורה הלא טובה.

מאיפה לעזזל

השמלה המכוערת הזאת?????????????????????? לא ידעתי שעכשיו ליל כל הקדושים... או אולי היא התלבשה ככה כי פורים? סתם סתם........ אבל , תאמת, איך היא יכולה ללכת לטקס האוסקר לבושה ככה???????????

למעלה