גיא פינס חדש

גיא פינס חדש

סרט חדש של מגדל לקרן הפנסיה מקפת החדשה. את הסרט כתבתי בזמנו ביהושע יחד עם הארט המופלא אורי נווה ולכן תסלחו לי שהפעם אני לא מצרף את הקרדיטים הרשמיים והפיקטיביים לגמרי שהוציא המשרד.

MooHoo

New member
לא העליתי בדעתי

שגיא פינס בכלל יודע לזוז, שלא לדבר על לדלג ולרקוד
איך עשיתם את זה???

10יוסי10

New member
קונספט טוב מאד אבל

זה נראה שלא חשבו עד הסוף, ולא השקיעו בכתיבת מחשבות באמת מגניבות/מצחיקות שיכולות לעבור לו בראש.

nuerenberg

New member
ויתרה מכך....

יושב יפה יפה על תובנה של 'דוד הכי טוב' שמוצא את סוכן הביטוח מבלבל אותו ומכאן נודד למחוזות רחוקים. אז כן - נראה טוב, על סף הטוב מאוד, אך איה המקוריות, מקוריות הפיצוח והתובנה?

latrin

New member
לדעתי האינסייט עולה על הביצוע

עם כל הכבוד לחביה המוכשר, דווקא האינפנטיליות של הסרט מאפילה לדעתי על קונספט חכם ומדוייק.

johny_abola

New member
עולה בכמה רמות טובות על הקודם

אחת הטובות של יהושע לאחרונה לדעתי.

גת וייס

New member
משעשע מאוד

אבל מרגיז אותי באופן אישי. בתור פרסומאית, זו נראית לי עבודה יפה ונכונה. בתור בן אדם - אני לא יכולה שלא להתעצבן על הניסיון כאן לטמטם את האנשים. להגיד להם: "אתם הרי ממילא לא מסוגלים להבין את זה... אז תנו לנו לטפל בזה". זה יופי ללקוח שלכם, ובכלל לחברות הפנסיה, להרדים את האנשים ולטעת בהם חוסר ביטחון עצמי בכל הנוגע לאפשרות שלהם להבין משהו. זה יופי ללקוח שלכם אם הלקוחות שלו יתחילו לסמוך עליו בעיניים עצומות. יהיה לו הרבה יותר קל להרוויח על חשבונם. זה גרוע מאוד לציבור שלם שלומד להפנים שהוא מטומטם ושזה בסדר גמור.

mc80

Member
יכול להיות שגיא היה הלוזר פה

הוא זה שקבע שלא יתפרעו עם התדמית הקשה שלו. לרקוד זה גם מספיק בשבילו. לאט לאט..

תגובות לכולם

בעניין המקוריות והדמיון לדוד הכי טוב- כאמור כתבנו את הפרסומת הזו לפני יותר מחצי שנה, הרבה לפני שהסרט של דוד הכי טוב עלה לאוויר. אני יכול לראות את הדמיון בסיטואציה של בן אדם יושב מול הסוכן ביטוח והפלאשבקים לסיטואציות המופרכות, אבל האמת היא ששני הסרטים יושבים על קונספטים שונים לגמרי. הסרט של דוד הכי טוב מדבר על הבלבול שיוצר סוכן הביטוח ואילו הסרט של מקפת מדבר בכלל על תחושת השיעמום וחוסר העניין שמלווה את הפגישה עם סוכן הביטוח. בקשר לבחירת הסיטואציות, אכן בשלב התסריט המקורי הלכנו קצת יותר רחוק ונתנו לעצמנו להשתולל עם מצבים קיצוניים יותר. אני חייב להגיד שבשלב שבו אני הייתי מעורב, גיא דווקא זרם על הכיפק אבל אני מאמין שכשהעסק נהיה מעשי, נכנסו "שיקולי לקוח", עלויות הפקה ואולי גם יכולות המשחק המוגבלות של גיא שבלטו בסרט הקודם היוו שיקול. אני לא יודע כי בשלבים האלה לא הייתי מעורב. לגבי הטענה שהפרסומת מרדימה את הלקוחות, אני חושב שאפשר לראות את זה גם אחרת. קודם כל המסר העיקרי בסרט הקודם היה שחשוב לדאוג לפנסיה. הסרט הזה ממשיך את הסרט הקודם והפעם הוא פונה בעיקר לקהל צעיר, זה שבשלב הזה של חייו מבין שהוא צריך לדאוג לעתיד שלו אבל אין לו כוח להיכנס להבדלים שבין פתרונות הפנסיה השונים. הרעיון הוא פשוט להיות בטופ אוף מיינד שלהם כדי שאם יועץ הפנסיה שלהם ייתן להם כמה אפשרויות לבחירה ובינהם את קרן מקפת, הם יזכרו שמקפת הם הכי מקצועיים.

לדעתי הפרסומת מעולה!

אני יכול לראות אותה עשרות פעמים וכל פעם לצחוק מחדש. הרבה יותר טובה מהקודמת של גיא...

iso9002

New member
מפספס את כל הערכים שיש לפינס וחבל.

גיא פינס הוא אייקון. אייקון של תרבות הסלב'ס. אין סלב'ס בארץ - ממגה-סלבס ועד לוונבי'ס - שלא מגיע אליו. (או לפחות מנסה) ככזה, אין כמוהו כדי להעיד כמה החיים הטובים שבריריים: היום אתה נוגע בשמיים - מחר אתה על הבנקט. לכן, בחירה בפינס כפרזנטור לחברת ביטוח, חייבת לטעמי לנצל את הערכים שמגיעים אתו עד תום. אין כל ספק שהאינסייט של הפרסומת נפלא. רק שהשילוב שלו עם פינס מבטל את כל הערכים הנהדרים שפינס יכול להביא. כך שהפעם, אין ליוצרים תו תקן של iso9002 אבל יהיו פעמים נוספות.

למעלה