גיא לוי , השתגעת ?!

גיא לוי , השתגעת ?!

הכתבה במעריב : "סטויאנובסקי בדרך להפועל חיפה" "גוטמן המליץ לחיפה על הבלם שיחליף את בן שמעון " גיא לוי , התחרפנת ?!?! אולי תביא יחד איתו גם את סאביץ כדי שתיהיה לנו את ההגנה הכי טובה בליגה , כמו שנה שעברה לבייתר ובכלל מה אתה לוקח המלצות מגוטמן , הוא לקח לנו את בן שמעון ואזולאי והוא בטח מת להוריד אותנו ליגה ... נ.ב מינטואן , אוהבים אותך , תישאר תישאר תישאר !

נו בטח

השנה הפועל חיפה אוספת מהליגה את כל הנפלים . ומה יש לך להגיד על שי הס או אלקיים . את גיא לוי לא הייתי מאשים , לא קל להכין קבוצה שהתפרקה, אחרי קיץ סוער ועם תקציב זניח . לרובי שפירא היה מספיק זמן לארגן לעצמו יציאה נורמלית מהקבוצה ולא התנהגות הסטרית כמו זאת שראינו השנה .

רובי שפירא , זה בדיוק הנקודה פה ...

אתה זוכר כמה פעמים פנו בשנתיים האחרונות לרובי שפירא בקשר להפועל חיפה ? גד זאבי רצה מאוד את הפועל חיפה ולהשקיע בא סכומי עתק , אבל שפירא אמר שהוא נשאר , היה איזה בחור אחד אנגלי , או משהו כזה שגם היה מעוניין בהפועל חיפה ואחרי קצת משא ומתן שפירא פשוט העיף אותו בלי תשובות ולקראת סןף השנה רצה גיורא שפיגל להביא משקיעים להפועל חיפה לנהל אותה בסגנון הפועל תל אביב אבל גם לזה רובי לא היה מוכן אני לא מבין אותו , הוא ממש התעלל בנו , ועכשו הוא עוד מתפלא שאף אחד לא רוצה את הקבוצה , כי אין יותר קבוצה , עברנו מכירת חיסול , אף אחד לא ירצה אותנו ! אבל בתקופה שהיינו גדולים הוא היה יכול למכור ולהרוויח בגדול

ולא מכירת חיסול ריווחית

לדעתי השנה רובי יגלה שקבוצת הנפלים שהוא בנה תביא לקריית אליעזר בממוצע 4000-5000 צופים פחות מבשנים הקודמות - הפסד כספי די ניכר לרובי .

אתה צוחק ?

אמן !!! , רק בשנה שעברה עם ההרכב המצוין שלנו שבאו בממוצע 5000-6000 אני צריכים לקוות לעבור את ה 3000 , מה שמאוד עצוב ומאוד מאוד מאוד מאכזב

אני לא צוחק

בעונה שעברה בהבאנו 6000-7000 והעונה לדעתי לא יותר מ 2000 יוצא בדיוק הפסד של כ 4000-5000 צופים למשחק .

Jaws

New member
לזה קוראים עונה פיננסית

עם קצת מזל נישאר בליגה

למעלה