גיא חזר לבית הספר

גיא חזר לבית הספר

חברים, לאחר כ- 5 חודשי העדרות , חזר היום גיא לבית הספר. אני קצת שוכב (יושב) בבית עם התקררות, אבל זה לא פוגם בשמחתי... גיא עבר שינוי מהותי, התפקח, התבגר וגם התגבר. הוא חזר לכיתת האם שלו (מדעית אקדמית) גיא יצטרך לעמוד בסוף השנה במבחני מעבר במקצועות : אנגלית , מתימטיקה ופיזיקה. אם יעבור אותם בציונים גבוהים, יוכל להמשיך במסלול, אם לא , ילך לכיתה מדעית מוגברת , ללא מסלול אקדמי. בשבועיים האחרונים, גיא משקיע זמן רב ב"הדבקת" הפיגור אליו נקלע , באנגלית, הוא כמעט מוכן, במתימטיקה- "נדביק" עד סוף החודש. ופיסיקה זה מבחן שהוא יצטרך לדחות לחופשת הקיץ, וליפול לידיו ה"עריצות" של אחי הגדול, ראובן. גיא נחוש להצליח, והכי חשוב...... הוא הלך היום לבית הספר כמו ליום הראשון בכיתה א' , נרגש וצמא. הסייעת שלו צילצלה אלי לספר לי, שקיבלו אותו בתשואות ובאהבה גדולה, אני כבר מצפה לו בבית לשמוע חוויות, על ארוחת צהרים , (שאלונה בישלה), ואחרי הסיפורים...... לפחות 40 בעיות במתימטיקה...... מצטער שלא הייתי פה לאחרונה, מי שמכיר את הסיפור... בטח סולח לי. אוהב את כולכם דני

ש ל י ק

New member
וואוווווווווווווו ../images/Emo25.gif

אמנם את כל מה שהיה לי לומר אמרתי לך באופן אישי
... ובכל זאת, מאחלת לגיא המון המון בהצלחה שמעכשיו הדרך תהייה לו קלה יותר. אני גאה בכם על ההתמודדות, העקביות התמיכה והאהבה הגדולה שלכם לגיא המקסים שאני אוהבת. מחכה כבר לצהריים לשמוע חוויות on line

בטח שסולחים ../images/Emo13.gif

אני בטוח שמהר מאוד הפער יודבק וגיא ימשיך להוביל בלימודים
שיהיה בהצלחה גיא

שביק

New member
דני יקר, עשית לי היום, השבוע וכו'

בשעה טובה ומוצלחת, עם הרבה מוטיבציה, גיא בודאי יתגבר על החומר הלימודי ויכבוש אותו. הכיתה קיבלה אותו בתשואות - בודאי. ראית איך חבריו אוהבים אותו? ראיתי זאת במסיבת בר-המצוה שלו. כך שזה ברור ואינו מפתיע כלל. דני'לה, מי בכלל סולח לך על היעדרותך? (אייקון של חיוך ממזרי). מאחלת לך ולכל המשפחה בריאות טובה, המון נחת לכולכם מכולכם. אוהבת, מחבקת ושולחת נישוק שביק

השגיא

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מתגעגעת אליכם. מאחלת את כל הטוב שבעולם מעכשיו. גלית

דני יקר!!!!

משפחת טריסקר היקרה! שמח לשמוע את החדשות הטובות לגבי גיא שימשיך כך. נשיקות לכולם משפחת מלמן

דני , שמחה לשמוע על השינוי ועוד

יותר מאושרת בשבילכם, שאפשר לדבר על התקופה הקשה בלשון עבר. עכשיו נותר לכם להביט קדימה ולצעוד בנחישות ליעד המבוקש. אני משוכנעת שכל מה שגיא יכוון אליו, יהיה בהישג יד. הלא בחודשים האחרונים הוא הוכיח זאת. עבודה קשה עם עצמו לא מרתיעה אותו. יישר כח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mickya

New member
ברכות לגיא החמוד

סוף סוף חזרת לבית הספר, בשורה משמחת לכלנו. מאחלת לך הצלחה בכל. בברכה מיקי

סמדר 21

New member
דני ואלונה היקרים

אני שמחה לשמוע שגיא חזר לבית הספר, ושאתם מרגישים בשינוי שגיא עבר. אני רוצה לאחל לו בהצלחה ושימשיך במסגלול האקדמי. גיא הציב לעצמו מטרה ובעזרת כוח הרצון ועם משפחה חמה ותומכת כמוכם אני מקווה שגיא יוכל להגשים את חלומו. אז אני מאחלת לגיא הרבה כוח. ולכם שתמשיכו להיות הורים נפלאים, תומכים וחמים, וגם ליובל שיודעת לעשות זאת יפה מאוד כפי שראיתי היא אחות מפרגנת ומקסימה. אז קבלו אלפי

סולחים גם סולחים ויותר מכל שמחים

שעברתם בהצלחה את השלב הקשה בחייכם....אוהבים אתכם מאד ומאחלים לכם
בהמשך הדרך - יישר כח
גיא צריך להיות מאושר מאד עם תמיכה כמו שלכם ואהבה ללא תנאי.

הלנה

New member
חדשות נהדרות ../images/Emo24.gif

כמובן שכבר בירכתי באופן אישי אבל בכל זאת.. שיהיה בהצלחה!!!

למעלה