גט שלום! האם משהוא יכול לתאר לי את טקס הגט?
א אילנהחלפ1111 New member 29/4/06 #2 וואוו שוב לעבור את זה בקיצור.... צוחקים מתוקה אל תחששי ותרגעי ותסלחי לי אני גרושה וותיקה 16 שנה אולי גווני את קטעי הבידור תמתני לחדשות שיחדשו לך בפרוטרוט בכל און חיזקי ואימצי וגם אם לא את בחרת להגי לשם חייכי החיים יפים ואנחנו כאן
וואוו שוב לעבור את זה בקיצור.... צוחקים מתוקה אל תחששי ותרגעי ותסלחי לי אני גרושה וותיקה 16 שנה אולי גווני את קטעי הבידור תמתני לחדשות שיחדשו לך בפרוטרוט בכל און חיזקי ואימצי וגם אם לא את בחרת להגי לשם חייכי החיים יפים ואנחנו כאן
R Rinattt New member 30/4/06 #10 אבל אבל... אני מכירה מישהי שאוהבת תימנים... יש לה איזה באג או משהו כזה
א אילנהחלפ1111 New member 30/4/06 #8 מותק למה טרחתי כל כך בשבילי... העיקר שהבנת את כוונותיי אני לא מתאמצת כי בפורום הזה כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חכמים גדולים יותר ממני
מותק למה טרחתי כל כך בשבילי... העיקר שהבנת את כוונותיי אני לא מתאמצת כי בפורום הזה כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חכמים גדולים יותר ממני
א אילנהחלפ1111 New member 30/4/06 #9 עוז נראה לי שאתה מתחרה בי... רוצה לכתוב עוד הודעה ולהתבלט וכאילו עוזר לי אהההה שובבביניו
O ozzz64 New member 30/4/06 #6 דייג , היא שאלה את מי שיודע . אם אתה לא זוכר למה שלא תלך לדוג קצת , רק תזהר לא לשקוע יותר מדי .
ד דייג בשקיעה10 New member 30/4/06 #12 שאלו אותך? העוקצנות שלך מראה על כך שאתה חש מאוים תתבגר. ולמה אני עונה לאחד כמוך? למה אני יורד כל כך נמוך?
שאלו אותך? העוקצנות שלך מראה על כך שאתה חש מאוים תתבגר. ולמה אני עונה לאחד כמוך? למה אני יורד כל כך נמוך?
O ozzz64 New member 30/4/06 #14 אני חש מאויים? ממך? תסתכל סביב... תראה איך אני מאויים . אתה יורד נמוך כי אתה בשקיעה .
O ozzz64 New member 30/4/06 #17 הפעם זה בגללי . אני לא סובל גיזענים , בטח לא דייגים שאמורים להיות שלווים ואנשי שלום .