גט תרומת בית

מקנזי1

New member
גט תרומת בית

שלום אני חדשה כאן בעוד שבוע אני צריכה לקבל גט עבור רישום דירהחצי על שמי אנני יודעת איך אוכל לעבור מבחינה ריגשית את הגט אני אם ל4 ילדים מקסימים חייתי 25 שנה עם בעלי והוריו באותו מתחם ולעולם לא דאגתי לעצמי מבחינת כלכלית חיינו היו בסדר כמו אצל כולם פחות או יותר המילה גירושין לעולם לא דוברה בבית ולפני 5 שנים הוא מצא אחרת צעירה ממני שרצתה לפרק את המשפחה שלה אחרי שנתיים היא התגרשה . ואני קיבלתי אותו בחזרה 3 פעמיים והוריו עזרו לנו בקנית דירה והם היום אלה שמשלמים את המזונות כיום אני גרה בדירה עם ילדנו והוא עדין איתה היא מחכה שיתגרש שיוכלו לחיות יחד או להתחתן . ואני כמו אידיוטית יודעת שזה אבסורד מרגישה עדין רגשות אליו רוצה שיחזור הביתה ולא מסוגלת לחשוב על אחר . הילדים איתי ואפילו הכלב שלו לא רוצה לראות אותו והוא צמוד אלי . הוא חושב שהיא הכל בשבילו והיא סתם זונזונת שלא חשבה לרגע על 4 ילדי ולקחה אותו כן יש לו אחריות עכשיו אחרי הסכם גירושים דירה ומזונות מהוריו האמידים אני צריכה לקבל גט ואיך העשה זאת ...????. אני מרגישה אבודה וטיפשה . ברצוני להבהיר שאדם שלא רכש דבר בזמן נישואיו אינו זכאי לכלום למעט מזונות קטנים לפי החוק כך שנישואים למשפחה אמידה לא אומר כלום למעט רצונם לתת מעצמם עבור השיחרור כמו שקרה אצלי והעברת דירה דרך גירושין מבטל תשלום בניסי מקרקעין . איך אוכל להתגבר על הפגיעה הנוראית איך אוכל להמשיך איך אוכל להפסיק לאהוב אותו ? לא אחר לא בא בחשבון בכל אופן כרגע . תודה שהקשבתם לי

ב ד ר ך

New member
../images/Emo39.gif

קודם כל , כמו שעשית פה להוציא הכל, לדבר על זה על כל הכעסים והתחושות, עם חברה טובה, עם מישהו קרוב. ולהמשיך בחיים ובעשיה ואל תשכחי גם קצת עשייה למען עצמך. (הפורום הזה יכול להיות התחלה טובה) ברוכה הבאה

אפשרית

New member
יצרתי תקדים לגבי הורים אמידים

את מוזמנת לפנות אליי במייל. שיהיה לך בהצלחה במה שתעשי, ומי אמר שאת חייבת לחתום על גט? מי מחייב אותך לעשות משהו שלא נראה לך? יש לך עו"ד? אל תעשי שום דבר בלי להתייעץ? הוא יצא מהבית שילך. את והילדים יכולים להשאר בבית עד שבית המשפט יחייב אותך למכור את הדירה או לחייב אותך לקבל אותו בחזרה בדירה(אפילו עם גט) כל עוד הסכמי ממון לא סגורים, אז חשבי מעט התייעצי ועשי מה שטוב לך. בסוף זה פייר לשני הצדדים בדכ'.

מקנזי1

New member
גט תרומת בית -תודה

קודם כל תודה למי שענה . זה לא פשוט ,אני חייבת לקבל גט כי לא צברנו שום דבר במהלך הנישואים חוץ מילדים גרנו עם הוריו העסק של הוריו בית המשפט חייב את הוריו בלקיחת מגשר ולשלם לו חתמתי על ההסכם וקיבלתי דירה 5 חדרים שחציה תהייה שלי חציה שלו החלק שלו היהיה שייך לילדיו ואין לו שום רשות להיכנס לבית ולבקש בקשת פירוק שותפות כמו כן לי יש זכות להשכיר את הדירה או לקנות את חלקו ממני ראשונה לו אין כלום חוץ ממחויבות להעביר את הדירה על שם הילדים על המזונות יש כתב שיפוי שהוריו התחייבו לשלם מזונות ללא קשר להסדרי ראיה או למצב המשכורת שלו. יש לי עו"ד שמלווה אותי כמו יותר ממשפחה שעוזרת לי והתשלום הוא לפי יכולתי ומתי שאני רוצה ממש משהו מיוחד לא מהעולם הזה . אבל בשביל שכל העיל הזה יתקיים אני מחוייבת בלתת גט . הוריו גם יכלו לא לתת ולא היו מחייבים אותם . השופט גם היה לצידי לכל הדרך והבין עם איזה אנשים יש לי עסק ורק אחרי שראה שאני יהיה מסודרת עם מזונות וקורת גג הסכים לאשר את ההסכם . הבעיה הגדולה זה אני עם עצמי איך העמוד בגט איך אוכל לעמוד מולו איך עדין יש לי רגש אליו איך אני עדען מוכנה לקבל אותו כנראה שאני לא שפויה האשה המנוולת הלכה ללמוד נדלנות כי להורי בעלי אדמות והם אמידים היא מצאה את דרכה להתיידד איתם למרות שהם יודעים במי מדובר וזה פגע בי מאד אני חושבת יותר מהבגידה האם אני מטורפת . אשמח לקבל עידוד

מקנזי1

New member
מחכה לעצה מהלב

מחכה לעצה מהלב מנשים שחוו בגידה וגירושין בקו הזה לא מאלה שבגדו

למעלה