גטו קלקיליה

קול קורא במדבר... סטטיסטיקה.

כולם עברו לסדר היום. הדיבורים על החומה הנפשעת דעכו. "המרכז המייצג את מעמד הבינים(
)" התנגד לתוואי אבל חי בשלום עם הגטו הקיים. ספרתי בדף הנוכחי בפורום 4 הודעות בלבד שנפתחו ע"י "נציגי השמאל", ועוד הבדיחה של "השמאל הציוני", וכל השאר הן הודעות זבל של המציפנים הימניים - הרוב המוחלט! אורחים מרגישים עצמם כמו בבית
יש לי הצעה ל"נציגי השמאל": אולי, לפחות לזמן-מה, תפסיקו לגמרי לכתוב בפורום הזה, ונראה איך הוא הופך לפורום טהור של המתנחבלים. מה דעתכם?

אורח מגרש אורחים?

כמה שידוע לי (ותקן אותי אם אני טועה) גם אתה לא מצביע ליחד אלא דווקא לחד"ש. מה שאומר שגם אתה (וכמוך גם ישגבול ויש) אורח כאן. הלא כן? האם אורח אמור להרגיש כאן כל כך בבית שמרשה לעצמו לגרש אחרים? קצת חוצפה, הייתי אומר.

yoramgat

New member
אם תאורגן פעולה שכזו, אני אצטרף

לחילופין, אני אצטרף לפעולת אי הגבה למציפנים. פעולת אי ההגבה האחרונה גרמה להתפתחויות מעניינות שכללו את העלמותם של כמה מציפנים מפורסמים (מטרניך ועוד) והחלפת הכינויים של אחרים.

או שיכתבו כאן רק תומכי יח"ד מוצהרים

אף שזה לא יהיה אידאל של חופש הביטוי, או שיכתבו גם אחרים. אין כל היגיון בקיום פורום לאנשי יח"ד, בל"ד וחד"ש בלבד. בהצפות, הודעות זבל וכו' צריכה לטפל ההנהלה מטעם יח"ד - שאינה מן הפעילות ביותר.

../images/Emo6.gif נחמד שגם אתה בצד של המציפים

רק מפליא שאתה, האוהב כל כך דיוקים, מסלף את דברי

Haemek

New member
אני צריך כל פעם להזכיר לך

שזה לא הפורום של אבא שלך. זה פורום של חברה כלכלית ועיסקית טהורה, שנותנת אתר לכל דכפין (כפוף לחוק כמובן) שיכול לעודד כניסת אנשים לאתר ולחוות בו את חווית השיחה, תוך חשיפה לפרסומות. זה המיץ של האתר, מזה תפוז מתפרנסים ומשלמים משכורות לעובדים ומשלמים מס הכנסה למדינה. אבל לטלמון זה לא אומר דבר. "זה האתר שלו" ונכון שזה אתר לשיתוף רעיונות ולהעברת דעות פתוח לכל אדם, אבל הוא לא ירשה את זה. מה פתאום שיבואו אנשים ויביעו דעות שלא מקובולות עליו! חוצפה שכזאת! ואולי זאת הסיבה שאין בפורום יחד פרסומות? אולי בגלל מיעוט המבקרים? אולי בגלל שהדגנרט טלמון התישב כאן, קבע שזה שלו ומעיף מבקרים החוצה כי דעתם אינה מתישבת עם דעותיו ההזויות? והוא מתימר להיות שמאלן סובלני ופתוח... הוא סתם אחד שהתחבר ל"עולם הזה" בתקופת הזוהר של העיתון ונותר רובץ שם בפינה עם העיתון ביד אחד והמה שמו שלו ביד השניה, רוטן וזועף.

../images/Emo6.gif ההזוי המוש.ן "צריך כל פעם"...

...לסלף שוב את דברי (במידה והוא בכלל הבין אותם)

למעלה