גחלילית - עצה

מסע

New member
גחלילית - עצה

השמועה אמרת שאת מכשפה ממולחת, אם כן אולי תוכלי לעזור לי למצוא את הצמחים הדרושים להכנת מרקחת מסויימת שאני עובד עליה התכונות המתבקשות הן א. ניחוח עשבים ב. טעם טרי וירוק. ג. ניחוח מקומות רחוקים... בתודה מראש, מסע - מכשף ועוד כל מיני...

../images/Emo28.gif מסע !!!!!!! ../images/Emo28.gif

ברוך הבא לפורום שלנו!!!!!!! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף חם בטעם נסתר (לא מגלה מהו
) ובקשר לשאלתך.... אין המכשפה מעידה על כשפיה
אך סתם כך לשם העניין כדי לרקוח את המרקחת הנכונה אני זקוקה לעוד אינפורמציה...למה היא מיועדת, לאיזה אנשים וכו´... ודרך אגב (או דרך הבטן)ניחוח עשבים אין בעיה למצוא.. טעם.. אמממממ קלי קלות וה-ניחוח אמממממ... יש, יש אפשרות שא ברכה ורק טוב!!!

נעלמתקה

New member
יהוווו ..שלום ...../images/Emo140.gif

לפעמים ניחוח של ירק או עשב יכול ללקחת אותך למקומות רחוקים .. כך זה קורה לי ... ממתינה למרקחת ....

טוב נו גם זה לא קורה המון אבל רק

היום. ניחוח עשב -ניתן להשיג בכל חנות פרפומריה. טעם טרי וירוק - נו באמת בשביל מה יש מלפפונים? ניחוח מקומות רחוקים - הוא שילוב של זכרון עם הכרות של הנפשות הפועלות אם אתה יודע מה זכרון הריחני של אותו אדם שאתה רוקח לו את התבשיל, הנה הפתרון. סגול(שלקח את השאלה ברצינות).

סגול!!!! נו באמת ../images/Emo3.gif

ברור שאתה מתייחס לשאלה ברצינות לרגע לא חשבנו אחרת! אבל.... הרשה לי להאיר את עינייך....ניחוח עשב של אחרי הגשם ביער שטוף שמש....אמממ טעם טרי ירוק של חמציץ שנקטף בשדה, או שמיר (לחילופין)וזיכרונות.... אמממ לעצום עיניים לשבת על החוף כמה שניות לפני שהשמש זורחת לפקוח אותן ולהביט לאופק.... רק טוב!!!

למעלה