גחליליתההההה נראה לי שזה צולם על הפסנתר שלך
ג גחלילית זוהרת New member 13/1/09 #2 ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח יו גאילההההה איך ידעת שהוא אוהב פופכוכב וככה אוהב לשכב על הפסתנר שלי? רק טוב!!!
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח יו גאילההההה איך ידעת שהוא אוהב פופכוכב וככה אוהב לשכב על הפסתנר שלי? רק טוב!!!
ג גחלילית זוהרת New member 13/1/09 #4 אמממממממ אז התשובה היא לא, הוא לא מנגן איתי בשש ידים אבל כשהייתי צעירה לפני שנות אור ודור הייתי יושבת ליד הפסנתר בבית הוריי ושני חזרי הים שלי היו יוצאים מהגיגית שלהם ובאים לשבת לידי לשמוע אותי מנגנת תודה על המנגינה הנהדרת רק טוב!!!
אמממממממ אז התשובה היא לא, הוא לא מנגן איתי בשש ידים אבל כשהייתי צעירה לפני שנות אור ודור הייתי יושבת ליד הפסנתר בבית הוריי ושני חזרי הים שלי היו יוצאים מהגיגית שלהם ובאים לשבת לידי לשמוע אותי מנגנת תודה על המנגינה הנהדרת רק טוב!!!
ג גחלילית זוהרת New member 14/1/09 #6 אכן../images/Emo9.gif לשלי היה אופי מיוחד חושים מפותחים והן היו הכי הכיייייייי בעולם רק טוב!!!