גז-גז

Mister Blonde

New member
גז-גז

מתים? חיים? פתוחים? סגורים?
עדיין בעסק? פרשו?
מתן ניר עדיין שם?

יאללה עוד מעט כבר מגיע הקיץ!

המחשמל 64

New member
מנהל
גז גז:חיים,פתוחים. מתן ניר עזב

ככל הידוע יגיעו לארץ הדופי'ם. למיטב הידוע לי סביב אפריל +-.ארבע פעימות צפוי להיות אופנוע שונה כולל מנוע של הוסקוורנה מהדור הקודם. יהיה להבנתי כדגם 2017.

Mister Blonde

New member
facepalm על מתן ניר. לאן הוא עזב?

למה היבואן בישראל לא מוציא הודעה מסודרת? מה זה צפוי ואולי ונראה?
דופים לא בשבילי החרא הזה. ארבע פעימות רק ב2017? ולא ימאהה? אללה ייסטור.

המחשמל 64

New member
מנהל
היבואן לדעתי יוציא הודעה מסודרת אם וכאשר הנושא

יהיה אקטואלי/רלוונטי/ממשי /קרוב- בהיבט הכלים.בהיבטים פרסונאליים הוא ממש לא חייב לידע את הציבור על כל דמות שמשנה תפקיד , זו דעתי בכל אופן.
מתן עזב, הלך להמשיך את חייו והקריירה שלו במקום אחר, כמובן בהצלחה לו, בחור מצוין .
צפוי ונראה = צפוי כי זה צפי זו תוכנית שעלולה להשתנות אם וכאשר או לא להשתנות. ונראה זה כך נראה. אין התחייבות יבואן כי לא יצאה התחייבות ו/או הודעה בנושא.הרי המפעל החל הליך ייצור לאחר כשנה הפסקה. לגבי דופים' - דופים' זה לא חרא זה סוג של מנוע . לא טוב לך סבבה אין בעיה.יש כאלה שירצו רק דופי'ם. כל אחד שיהיה לו טוב עם מה שהוא אוהב.
לגבי ה-4 פעימות. מנוע הימהה הלך, לא יחזור יותר כחדש גם לצערי .במקרה יש לי כזה דגם 13. באמת מנוע סוףףף. ה- 4 פעימות יהיה אופנוע מדף חדש שיכלול כמו שציינתי את מנוע ההסקי מהדור שלפני האיחוד עם קטמ.
עד כמה המנוע הזה טוב או מוצלח באמת אין לי מושג. ממידע שאני הצלחתי ללקט עד כה קראתי ביקורות דיי חיוביות.
קח בחיוב כי שלילה לא תעזור בכל מקרה. בו נקווה שהמותג יתאושש ופס הייצור ייצר כלה מרובעת פעימות מכובדת, מה שאני מאמין שכך אכן יהיה.
נמתין בסבלנות ונמשיך להנות מהמנוע היפני

Mister Blonde

New member
באסה על גזגז.

גם מתן לא בסביבה וגם רק ב 2017 וגם לא מנוע ימאהה? חחחח. אין מה לחפש שם בקיצור. מתן והעסקאות והמנוע של ימאהה הרי זה מה שהפכו את גזגז לאלטרנטיבה הרלוונטית היחידה להגמוניה האוסטרית... המנועים של ב.מ.וו הם דד-ליין מחוסל וגם היו בעעעע אל תשלה את עצמך לא לחינם ב.מ.וו נפתרו מהמותג חרף ההשקעה העצומה. כי המכירות היו בשפל. חוכמת ההמונים. עכשיו מה נשאר? אוסטרי כתום \ אוסטרי צהוב \ mx יפני מוסב ירוק \ mx יפני מוסב אדום?

המחשמל 64

New member
מנהל
הביאוס היחידי שאני ממש מסכים איתו הוא נושא המנוע

היפני. זה מנוע שני שלי סה"כ אני מעריך עברתי עם שניהם סדר גודל של 20K ק"מ מנועים ללא מוות.לגבי השאר לא יודע מה לאמר לגבי המנוע של ההסקי מהדור הקודם של ב.מ.וו. ממש לא מכיר אותו אני יודע שההסקי 310 היה אופנוע מוצלח לדוגמא . היה לו מנוע פנינה לגבי השאר לא מכיר לא יודע.
לגבי מתן אין מה לעשות הוא במטרו כיום. אז מה שנשאר זה:
להשאר עם הגאסגאס(אצלי בכול אופן), גם כך אחלה אופנוע כי אנו מבינים שהוא בלי מוות המנוע אז יחיה בטח אצלי עוד זמן רב.
או עוד אופציות טובות בנושא :
1. ללכת לכיון הימהה החדש לכשיגיע בתקווה שיגיע נפח ה250.
2.אופציה ב' לאינדורו -הוא ההונדה 250X.
3. אופציה נוספת ללכת לכיון דו"ש יפני.
אתה רואה הנה אופציות בלי אוסטרי .לפחות אחת באינדורו היא כאן ועכשיו.

PRORIDING

New member
שמע, אם החלטת להתבאס כבר לא נותר מה לעשות

מצד שני, והכל מוגש בהומור שעוזר לי לפתוח את היום אז הנני מבקש לקחת בקלילות המתבקשת:
&nbsp
האלטרנטיבות היפניות הם פצצה של אופנועים,
לשרקו יש מכונה סוף הדרך,
גם TM מייצרים מכשירים אחושלינג
ובתוספת כמה אלפי שקלים תקבל גם פינוקים מסביב לקניה וגם אופציות אוסטריות משובחות לא פחות.
וסליחה אם שכחתי מישהו כי באמת נהיה כאן כבר קצת בלאגן..

&nbsp
או שאולי אתה מעדיף לחזור ולהתלבט בין DR350 ל- DR650?
כי אחד מהם אפילו חזר עכשיו, לך תדע אולי יחזור גם השני...

Mister Blonde

New member
ראיתי TM ראיתי שרקו. אעע comsi comsa

שנה אחרונה התגוררתי בפראג. שם גם רכבתי וטיילתי לא מעט. כולל בסודטים בקרפטים בפולין... כעת אני חוזר לארצנו האהובה והמופלאה. אין לנו ארץ אחרת. זה אמיתי.. היתרון שם זה רק בבלונדיניות. חוץ מזה הם פשוט שונאים יהודים. מגיל אפס סתם בלי קשר לכלום... לא משנה, גלשתי... בקיצור הנסיון שלי לפני פראג שנה ומשהו גם אני הייתי על ה 250 המרובע של גזגז. (ולפני כן WRR אופנוע ראשון גם במשך שנה ומשהו). עכשיו אני בארץ ראיתי את המחירים של TM וראיתי את שרקו. וואלאק מחירים חביבים אין מה לומר אבל אין אמונה בסדנאות האלו וחוץ מזה המלחמה מתחילה אחרי שאתה קונה את האופנוע... בגזגז גם היה "מתן" עסקאות טובות (משחק מילים) וגם אח"כ מנוע ימאהה אז אתה לא כבול... מטייל במטרו בטייל ב ebay טרי-לילי-טרה-להלה-טרילי.
את ההגמוניה האוסטרית אני לא מחבב. ואת דלב אנ'לא סובל. בזאר טורקי אני אוהב רק כשאני מצליח להוציא עסקה טובה.
בקיצור עושה רושם שהולכת להיות עונה של גז פתוח, דוכים דיונות ויפנים במדבר... יש פה אנשים שיכולים לספר קצת יותר על ה KL?

המחשמל 64

New member
מנהל
וואלה פארג איזו עיר מדהימה. שמגיעים

ללו'ז קצר בטיול הכל נראה יפה והבחורות באמת הכי יפות הן במזרח אירופה. ראיתי קוואסקי אחד דווקא 450 במטרו לא להאמין אפילו רגליות רוכב יש לו בשילדה. אבל מוטוקרוס מובס הוא מוטוקרוס. חזק יותר ,מתפרץ יותר,קשה יותר בהיבט בולמים ולמיטב הבנתי גם גיר שונה ו-5 הילוכים אאל'ט. לדעתי אם באינדורו עסקינן אולי לשקול את ההונדה X. יש כאן מנוסים ואולי יתנו עוד מבט לנושא.

פ ו כ י

New member
אז עכשיו יהיו לך עסקאות טובות במטרו..

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp