גז אתילן דאוקסיד

מצב
הנושא נעול.
גז אתילן דאוקסיד

גז אתילן דאוקסיד
בשנים האחרונות אני עובד עם גז מסוג אתילן דאוקסיד...אני מבקש לדעת מעט בנושא זה מאחר ובמקום העבודה אין אפשרות להשיג חומר או משום מה מסתירים מאיתנו מידע עד כמה מסוכן הגז ...בשנים האחרונות נפגעו כמה עובדים מהגז...ברצוני לדעת מה דינו של מעסיק שלא ביצע אחרי הוראות כגון: 1)הדרכה והתמגנות בזמן עבודה עם גז מסוג זה ואיך מתמגנים ובאיזה סוג חליפה?.....2) הסתרת מידע מעובד והדרכה לקוייה כשידוע למעסיק עד כמה מסוכן החומר הזה?....3) האם יש מקום לתביעה של פיצוי ניזקי גוף או פגיעה עתידית?...ידוע לי היום מה ההשלכות שנגרמים עקב חשיפה מתמשכת לגז לאחר עיון באתר איכות הסביבה. למען הסר ספק אני לא מקבל תוספת סיכון מאחר ומנסים למזער את הסכנה שיש בחומר הזה. אבקש מכל מי שיודע או יכול לעזור בחומר או בסיוע משפטי שישלח לאימל [email protected] תודה

שיר ורד

New member
קבל קישורים

גז אתילן דאוקסיד
בשנים האחרונות אני עובד עם גז מסוג אתילן דאוקסיד...אני מבקש לדעת מעט בנושא זה מאחר ובמקום העבודה אין אפשרות להשיג חומר או משום מה מסתירים מאיתנו מידע עד כמה מסוכן הגז ...בשנים האחרונות נפגעו כמה עובדים מהגז...ברצוני לדעת מה דינו של מעסיק שלא ביצע אחרי הוראות כגון: 1)הדרכה והתמגנות בזמן עבודה עם גז מסוג זה ואיך מתמגנים ובאיזה סוג חליפה?.....2) הסתרת מידע מעובד והדרכה לקוייה כשידוע למעסיק עד כמה מסוכן החומר הזה?....3) האם יש מקום לתביעה של פיצוי ניזקי גוף או פגיעה עתידית?...ידוע לי היום מה ההשלכות שנגרמים עקב חשיפה מתמשכת לגז לאחר עיון באתר איכות הסביבה. למען הסר ספק אני לא מקבל תוספת סיכון מאחר ומנסים למזער את הסכנה שיש בחומר הזה. אבקש מכל מי שיודע או יכול לעזור בחומר או בסיוע משפטי שישלח לאימל [email protected] תודה
קבל קישורים

לשיר

גז אתילן דאוקסיד
לשיר
לא עוזר לי הרבה הקישורים מבקש מידע מדוייק יותר תודה

שיר ורד

New member
המשך

לשיר
לא עוזר לי הרבה הקישורים מבקש מידע מדוייק יותר תודה
המשך
תשובות לשאלה 1 תוכל לקבל כנראה אם תפנה ישירות למפקחים על בטיחות במשרד התמ"ת, או אולי באתרים בינלאומיים (במיוחד באמריקנים). תשובה לשלאה מספר 2 תוכל כנראה לקבל גם כן במשרד התמ"ת. במידה והמעסיק לא מדווח על החזקת חומרים מסוכנים ו/או על תאונות שקרו בשימוש בחומרים אלו, הם אלו שאמורים לטפל בנושא ואם צריך להגיש תביעה כנגד המעסיק, לכן הם הכתובת הנכונה הן לשאלות והן לתלונות. לגבי שאלה 3, כל עוד לא נוצר נזק גופני , אי אפשר לדרוש פיצוי. אבל, אם נחשפת לחומר מסוכן, שידוע שגורם למחלות מסוימות, וניתן לבדוק האם חלית במחלות אלו, באמצעות בדיקות שאינן ממומנות ע"י המדינה, יתכן שאפשר לתבוע מהמעסיק/ביטוח לאומי לממן לך בדיקות אלו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה