גזר דין

גזר דין ../images/Emo14.gif

הייתי כל הבוקר בשיחות עם בית החולים.... יש בשורה רעה ויש טובה. במה להתחיל
מכיוון שאני אמורה להחליט לבד (כי אתם לא יכולים להגיב כרגע
) אז אני אתחיל בטובה. הביצית הבודדה שלי הופרתה ואפילו התחלקה, כך שיצא ממנה עובר
הרעה היא: שמצב הרחם נראה רע מאוד והקטע הכי הכי טוב שלו הוא פחות מחצי רחם ובעובי חמש מ"מ.... הרופא אמר לי שבתאוריה
ייתכן וההריון האחרון התפקשש מכיוון שהרירית הייתה גרועה ולא הספיקה להחזיק את העובר המתפתח.
ומה שעוד גרוע, זה שאף פעם הרחם לא יחזור להיות במצב שהוא היה לפני ההריון עם התאומים, אלא אם כן אני אהיה בהריון מלא - תשעה חודשים ולידה מלאה טיבעית.
אז אם הרחם לא יקלוט הריון או לא יצליח להחזיק אותו, מה יהיה אז
אני כבר לא יודעת מה לעשות.... ביום שלישי הקרוב יש לי בדיקה אצל הרופא שיעשה לי את ההיסטרוסקופיה. ואני מקווה שהוא יקבע לי תור מהר מהר אפילו באותו שבוע להיסטרו´ שזה ישפר אולי במעט את המצב ואז יקלט משהו. דרך אגב: את העובר החדש הקפיאו....
ועוד עשיתי את הטיפול הזה כדי שיחזירו לי טריים. זהו בינתיים. למי שיש הצעות או המלצות - אשמח
סאני.

אולה *

New member
סאנוש, אין לי הרבה הצעות ../images/Emo4.gif

המצב לא משמח בכלל. אבל יש סיכוי ששהיסט´ תעזור, אפילו במעט והרירית תגדל. אולי כדאי בפעם הבאה לנסות את המדבקות שעמית ניסתה הפעם - הן היחידות שגרמו לרירית שלה לגדול.
אולה.

אפרת**

New member
סאני החמודה

קודם כל זה נורא עצוב לי לשמוע שהתכנון היה להחזיר עוברים טריים וזה לא מתקדם לכיוון הזה
שאני אציע עצות??? ממש... עם הצלחות כמו שלי לא בטוח שכדאי...
אבל בכל זאת לעניות דעתי המאד לא מלומדת אני חושבת צריך לעשות כל מה שנראה שיוכל לעזור לרחם להשתקם ולקלוט הריון. אולי שווה לבדוק יעוץ בעוד מקום?
אפרת

innes

New member
סאני מתוקה מתוקה../images/Emo23.gif

סאני, לא אין לי שום רעיונות. רק חיבוק ונסיון לנחם. זה החיים הלא מושלמים האלו - אם הגיל בסדר ונוצרים עוברים יפים -אז הרירית לא. אם הרירית בסדר גמור והכל מתפקד בלי תרופות - אז הגיל ממש לא מתאים (אצלי) מנסיון כשאת יודעת מה הצעד הבא/ הטפול /האלטרנטיבה הבאה - את בשליטה, ובדרך אל ההצלחה. כך אני מאמינה בכל לב. שבוע טוב אינס

המלצה ../images/Emo24.gif

לגשת ולבקש חיבוק ארוך ואוהב מהאיש. ובעוד שבוע חיבוקים אוהבים מכולנו במפגש, ונראה כבר איך האנרגיות ינסקו אחריו. שבת שלום מתוקה

נוג

New member
סאנצו´ ../images/Emo42.gif, אין מילים רק ../images/Emo24.gif

היי, העלילה כל כך מתפתלת, שלא נשארו לי מילים המלצות והצעות רק
ים ו
ות. מקווה שהבדיקה תעבור בשלום ותשפוך קצת אור ותשפר את המצב. אוהבת אותך נוג

הרמוניה

New member
אין לי הצעות עבורך../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

אבל יש לי הרבה אהבה עבורך ותקווה שאכן היסטרסקופיה תוכל לפתור את הבעיה ולשפר את מצב הרחם מה בענין טיפולים אלטרנטיבים? אולי גם זה יכול לעזור הרמוניה

עמית@

New member
הצעות? אין המלצות? אין ../images/Emo10.gif

הכל מעצבן כל כך מצטערת סאנשיין חייבים לברר מה קורה שם. חיבוק של הזדהות עמית

נועם@בת

New member
אין לי עצות או המלצות יפתי

רק תקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר. נחכה לשמוע מה אומר הרופא שיעשה היסטרוסקופיה, ואז נהיה חכמים יותר. אם הרפואה הקונבנציונלית לא תושיע, אולי אפשר לחפש פתרונות ברפואה המשלימה. אולי שם תמצא הישועה. אני מקווה ששבקרוב תהיי בהריון בריא לתשעה חודשים.
נועם

יפעתי&

New member
סאנשיין יקירתי

אין לי הצעות או המלצות רק מקווה שהרופאים יצליחו לפתור את הבעיה במהירות ושבפעם הבאה שיחזירו עוברים הם ישתרשו לתשעה חודשים מחזיקה לך אצבעות יקירתי ושולחת לך המון המון חיבוקים

מיכל ק-ש

New member
סאני

זהו. "נשבר" לי ממך. אני מרימה ידיים. לא יודעת כבר מה לעשות איתך ועם ההפתעות שלך. אני חושבת שאני אעבור לאיומים: אם כל הבלאגן הזה לא יפתר כבר בקרוב, אני מקימה עמותה חדשה. כל עמותות הרירית יתגמדו לעומתה. זו תהיה עמותת הל"ה ש"ס (העמותה למען הרחם של סאני). העמותה תהיה לוחמנית במיוחד ולא תבחל בשום אמצעי כדי להפסיק את הסימפוניה הבלתי נגמרת שלך. זה היה מספיק מפחיד? אם לא, אני מנסה אמצעי נוסף:

אושרת@@

New member
../images/Emo4.gif ממש לא יודעת מה לכתוב לך,,,../images/Emo23.gif

מחכה בכליון עניים לסוף הטוב

למעלה