גזרת חצאית

אתי 188

New member
גזרת חצאית

שמתאימה למלאות איזה גזרה כזו מתאימה ? בא לי להתחדש בחצאית השנה אבל אני לא יודעת מה יחמיא לי ? תודה מראש

RReuTT

New member
לדעתי זה תלוי בגזרה שלך

הרבה פעמים אני רואה נשים מלאות שהולכות עם חצאית וכל כך יפה להן, אבל כשאני רואה את עצמי עם חצאית אני נגעלת מזה, ויצא לי כמה פעמים לראות נשים מלאות שהולכות עם חצאית וזה היה מזעזע... ככה שנראה לי שלא משנה הגזרה של החצאית אלא המבנה גוף שלך. קניתי פעם (כשהייתי 12 קילו פחות) חצאית ממש יפה מג'אמפ והיום היא עדיין עולה עליי כי זה בד נמתח אבל היא ממש לא נראית עליי טוב, ככה שאצלי יפה חצאית רק במידות קטנות יותר, בשביל זה צריך לעשות כמה דברים בנדון.

novemberain

New member
אני נכנעתי לקפריזה שלי

לפני שנתיים ורכשתי את החצאית הראשונה שלי, אחריה הגיעו עוד כמה ואני מרגישה נפלא כשאני עם חצאית, מאוד נשית. הגזרה שמצאתי מתאימה לי היא הגזרה הקרויה גזרת A. היא מתאימה בעיקר לבעלות אגן רחב, כמוני. כדאי להגיע למקום שאת מרגישה בו נוח ולמדוד מספר חצאיות (בגזרות שונות), עד שאת מוצאת את האחת.

newKiticat

New member
זה מאוד תלוי בצורת הגוף שלך

ולא פחות תלוי בחולצה שאת לובשת איתה. כי אצלי לדוג' חצאיות מיני צמודות (אבל לא מתוחות על אזור הבטן) וחולצה עם שרוולים מתנפנפים ומגף גבוה- זה הכי סקסי. זה כי יש לי רגלים טובות ואני גבוהה יחסית. אצל אחותי זה מזעזע- ונורא יפה לה גזרת A ארוכה עד הרצפה.... (היא לא שמנה, היא מברות מזל בעלות ה"מלאה במקומות הנכונים" ובמידה 42). זה מאוד תלוי.

למעלה