גזרה קלילה מחפשת ערכה של גזרה קלילה אולי מישי מעוניינת למכור?
א אמא לשני חמודים New member 28/1/14 #2 זה עולה בסביבות 560 ש"ח ניתן לקנות גם דפים בודדים, ובהמשך כשאת קונה ערכה, היא מקזזת לך את מחיר הדפים מהערכה. אם את רוצה את מוזמנת אלי להעתיק גזרות
זה עולה בסביבות 560 ש"ח ניתן לקנות גם דפים בודדים, ובהמשך כשאת קונה ערכה, היא מקזזת לך את מחיר הדפים מהערכה. אם את רוצה את מוזמנת אלי להעתיק גזרות
ש שרון 115 New member 28/1/14 #3 580 ש"ח לא כולל לא הבנתי... קנית חלק מהגליונות ולאט לאט השלמת? והיא מקזזת את המחיר? תודה על ההצעה
א אמא לשני חמודים New member 29/1/14 #6 בזמנו כשהתעניינתי אצל מי שלמדתי פיתוח גזרות היא אמרה לי שיש אפשרות לקנות רק כמה גליונות ואם בעתיד ארצה לקנות את הערכה אז יוצרת הערכה מקזזת את מחיר הגליונות שקניתי מהערכה כולה. בסוף קיבלתי מבעלי את הערכה מתנה ליום ההולדת. אם אני זוכרת נכון בע"פ זה מידות 0-62
בזמנו כשהתעניינתי אצל מי שלמדתי פיתוח גזרות היא אמרה לי שיש אפשרות לקנות רק כמה גליונות ואם בעתיד ארצה לקנות את הערכה אז יוצרת הערכה מקזזת את מחיר הגליונות שקניתי מהערכה כולה. בסוף קיבלתי מבעלי את הערכה מתנה ליום ההולדת. אם אני זוכרת נכון בע"פ זה מידות 0-62
ש שרון 115 New member 29/1/14 #5 גזרות בסיס לפי מידה כל המידות ממידה 0-58 ילדות, נשים ומכנסי ילדים יש גם כל סוגי הצווארונים לכל המידות
גזרות בסיס לפי מידה כל המידות ממידה 0-58 ילדות, נשים ומכנסי ילדים יש גם כל סוגי הצווארונים לכל המידות