גזרה לחולצת הנקה

מ י ק ה

New member
גזרה לחולצת הנקה

שלום לכן/ם ראשית, אני מודה ומתוודה שאני עצמי לא תופרת אבל מנצלת כהוגן את אמא שלי- שהיא תופרת מקצועית... (אני לומדת ממנה קצת, אבל בנתיים המקסימום שאני תופרת זה סרטים לשיער) ב"ה נולד לנו לפני שבועיים בן (מס' 2) ואני חייבת חולצות הנקה, אין לי כ"כ כסף להשקיע בעיצובים יוקרתיים של כל מיני מעצבות צעירות ומצליחות ויקרות וכאמור, אני יכולה להשתמש בשרותיה המעולים של אימי, הבעיה היא שאני לא כל כך מוצאת גזרה טובה לחולצת הנקה נוחה, אופנתית וורסטילית. האם משהי מצאה משהו ברשת? או שיש לה גזרה - אני אשמח לשמוע רעיונות איך לבצע את זה מחולצת X, או כל רעיון אחר תודה רבה! מ י ק ה

שש שבע

New member
חולצת הנקה - שכנה להעלות לקישורים

אין לי גיזרה לצרף לך, אבל אם אמא שלך תופרת תעבירי לה את ההוראות הבאות והיא תדע מה לעשות איתן. בעיקרון את צריכה גיזרת חולצת טי פשוטה. אבל מה שעושים בחזית זה גוזרים באיזור מעל או מתחת לחזה ברוחב, ומאריכים כל חלק בבין 10-5 ס"מ את שני החלקים באיזור החתך מעבדים כל אחד לחוד, ואחר כך מחברים לגב בתפרי צד, בחפיפה של התוספת, את שאר עיניני העיצוב קישוט ושרוולים, השארתי לדמיונכן... בהצלחה

שש שבע

New member
../images/Emo8.gif זה רק לתשומת הלב, בטוח היית

עולה על זה מתישהו...

מ י ק ה

New member
תודה רבה!

אני אעביר אליה את הסקיצה וביחד נעבוד על המראה הסופי, אם יהיו עוד שאלות, אני אשלח לך במסר. תודה מ י ק ה

שש שבע

New member
כי אמא תופרת לא מחיב שהיא בונה תדמיות

היא יכולה להיות למשל תופרת במפעל עשרים שנה...

עבודה במפעל לא בהכרח

קשורה בהבנת מקצוע התפירה יכל להיות שהיא ישבה על אותה מכונה 20 שנה .ותפרה את אותו תפאר ישר זה עושה אותה תופרת מקצועית?

למעלה