גזע עם גזע

5 0 6

New member
אני אגיד לך מה.

תאסוף נציג אחד מכל גזע ותבדוק אחד-אחד. רק תיזהר כשאתה מגיע לאורקים, הם נורא רגישים בקטע הזה.

משהו שאולי קשור

אני זוכר שהייתה איזו מערכת בחירות (ב88?) בה מתנגדי שמיר שלחו לתיבות דואר של אנשים קונדומים ואליהם מצורף פתק בנוסח "תיזהרו מהקטן" או "אל תפתחו פה לקטן" - זה משהו כזה?

רמץ

New member
לא הוציאו בדיוק ספר כזה לא מזמן?

book of erotic fantasy או משהו כזה...? עם אוסף נתונים לא נחוצים כמו משך הריון, העדפות וכיוב'...?

t3h d00d

New member
למה שמשהו יקנה את זה??

או בעצם, למה שמישהו יכתוב את זה?!

panters

New member
פנטסיה לא ברור?

למה מישהו יוציא ספרכזה? כדי להעשיר את עולם הפנטסיה לילדים, סקס הוא טאבו אסור כשהם גדלים המבוכה מתחלפת בשמחה והבנה שסקס זה דבר נורמאלי וטבעי ואז עם במשחקי התפקידים משולבים גם דברים יותר ספרותיים כמו אהבה וארוטיקה אז המשחק נעשה עשיר יותר... ספר כזה עוזר להעשיר את עולם הפנטסיה. הידעת? אלפים (לפי אגדות עמים) היו מפתים נערים ונערות צעירים להכנס ליערותיהם, מכשפים אותם עם חלילי פאן ומקיימים איתם אורגיות פרועות כל הלילה. גם יחסים הומוסקסואליים היו מתקיימים שם ללא חשש ובאופן סוחף (כמות היחסיים ההומוסקסואליים הייתה עולה לעיתים על הכמות הההטרוסקסואליים)

BluePrint

New member
Dr. Jest חולק עליך.

דנו בספר הנ"ל לפני מספר חודשים בתוכנית Dark Dungeons. המגישים חשבו שהספר מיותר למשחק ו\או פורנוגרפיה מוסווית. אני יכול להעביר הקלטה למי שרוצה לשמוע. (יותר מ20MB, בדואר)

BluePrint

New member
תוכנית רדיו.

התחילה כחלק מלוח השידורים של Radio Free Satan, ולפני מספר חודשים פרשה לקיום עצמאי בLive365. לא אטרח לספר על מה שאפשר לקרוא באתר הרישמי, רק אומר שהתוכניות מעניינות, משעשעות, ומחדשות. (כשהן חדשות, כרגע יש שידורים חוזרים)

ogmios

New member
שו Radio Free Satan?

מסביר בכמה מילים

l o r e

New member
ענק

אני מניח שלא לזה התכוונת, אבל זה מעולה: Dark Dungeons + הערות (הקומיקס, לא הטקסט המשעמם בהתחלה).

gguyss

New member
אז מה?

אתה שומע מה כתבת? "המגישים חשבו שהספר מיותר למשחק" מי הם בכלל? לפי מה שנשמע הספר הזה מוסיף פרטים לעולם שאף אחד אחר לא היה מעז להעלות. והבעיה היחידה עם הפרטים האלה, זה שבגלל שהרבה ילדים משחקים משחקי תפקידים אז אנשים מפחדים שהם יחשפו לדברים האלה בדיוק. אבל מה? אם מסתכלים על האיורים, התמונות והגרפיקה של הלוחמים והלוחמות (או למעשה כל אישה בתמונות) אתה רואה אנשים חצי ערומים שנראים כאילו הם נלקחו מאיזה סרט כחול (ואני אפילו אגיד שהבנים מהסרטים של ההומואים והבנות מאלו של הלסביות) חחחחח

למעלה