גזענות

Zot ani 1

New member
בטח....

הרי כל הדתיים שיוצאים מבתי הכנסת אחרי התפילה מיד מחפשים רוסים כדי להרביץ להם....לא ידעתה? זו ממש מסורת.... והתקשורת הרי היא תמידדדד בצד של הדתיים! כל העיתונים החילוניים כותבים אחד אחת בעד הדתיים! ממש....

Lara F

New member
חחחחחחח.....סחתני אולגה...../images/Emo8.gif

מה לא ידעתם? זה השוס החדש של הדתיים הפרימיטייבים והברבריים? למצוא רוסי, מגולח ראש, אנטישמי במיוחד ולהציק לו למסכן, ולהשתמש באלימות כלפיו.....

Zot ani 1

New member
חחחח....

באמת איך האנשים מגלים את זה רק עכשיו? זה הרי מסורת ישנה.... חחחחחח

Lara F

New member
זה כלל גדול גדול בתורה... זה כלל גד

ול בתורה... (תצטרפי לשירה....)

leahle

New member
../images/Emo8.gif

אני שמחה לראות שיש כאלה שהסטיגמות לא אכלו אותן סופית!!!

תקשורת שמאלנית

אתה לא יודע שהתקשורת מציגה את הדתיים כעלוקות ופרזיטים? רק עכשו אתה יודע שהתקשורת שנאת חרדים? אתה ניזון מההסתה של כלי התקשורת השמאלנים יפי הנפש.

Lara F

New member
כן... הארץ שלנו והתקשורת לצערינו

בעלי מדיניות אדיוטית! בכך שהם מחייכים לכל מי ששונא אותנו וגורמים למתנגדים להם להראות כ"חיות ברבריות" השמאל- תומך בערבים, למה לא- בואו ניתן להם עוד קצת כסף, ליישובים שלהם, כדי שיגדלו עוד מחבל צעיר שבעתיד ירצח עוד 50 יהודים בהתפוצצות במסעדה, לתת ל-לא יהודים-לעלות ארצה- בטח תמשיכו בגישה זו, למה לא, אחרי הכל יש גם אנטישמיים ששונאים אותם למרות כל ההטבות שניתנות להם מהשלטון (הסל קליטה, ביטוח לאומי, סיוע) והכל בשביל שירביצו לדתיים מאמינים... בטח- מצב פשוט מושלם- אנחנו מדינה יהודית ואנחנו חייבית הכל לערבים -אנחנו מדינה יהודית וחייבים הכל לאנטישמיים שמצטערים שלא נכחדנו בשואה, להם נשלם... להם נעזור... -להם ניתן אזרחות... אבל לדתיים ששומרים על הייחוד היחיד שיש למדינה הזאת- היהדות- לא נעזור בגרוש, נפלה אותם, נציג אותם כאויב הציבור מספר 1, נאשים אותם בכל צרות המדינה, למה לא...???....

Zot ani 1

New member
לא רק אני...לשמחתי יש עוד הרבה

כאלה בארץ שלנו.... אלה שלא ניזונים מהבולשיט שהתקשורת מכניסה להם לראש ואלה שלא מרחמים על האויב "מי שרחמן לאכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים"...(נראה לי הפסוק הזה הולך ככה..)

Lara F

New member
"מי שמרחם לאכזרים...

פסוק יפה... וכחם... יש הרבה שצריכים ללמוד ממנו בדחיפות... ברוך ה' שיש עוד כאלה שמבינים...

Lara F

New member
סגנון..../images/Emo46.gif

ה"דם של הנערים הרוסים המסכנים" לא עולה להם לראש כשהם רואים אדם דתי עם כיפה ופיאות... איך התדרדרנו שבמדינה שלנו, מדינה יהודית (ומי שלא מסכים שיפנה למגילת העצמאות..) יש אנטישמיות אלימה שכזאת?!?!? אולי הם ניאו נאצים, אולי הם פשוט מאמינים הדוקים או שהם פשוט אדיוטים אנטישמיות אבל מה שבטוח זה שאין להם זכות להתנהג ככה... זוהי מדינה יהודית! של יהודים! כמה חרא אכלנו מהם בגולה כשהם צעקו לנו "ז'ידים מסריחים עופו למדינה שלכם" אז מה נסגר עכשיו?!?!? שיעופו למדינה שלהם...!!!! לא שיש לי משהו נגד רוסים -ממש לא- יש כאלה רוסים שיותר טובים מהרבה יהודים שאני מכירה, אבל יש לי משהו- נגד אנטישמים!

Angel lips

New member
נכון גם אני לא אוהבת אנטישמיים

אבל זו לא סיבה, להכליל ולהגיד שכל הרוסים אלימים, ומי שלא יהודי הוא אנטישמי ויעוף מהארץ.

למי שאינו יהודי אין מה לחפש כאן

זו מדינה לעם היהודי. היא הוקמה לאחר שרוב מדינות העולם הפנימו שאת הבעיה היהודית אפשר לפתור רק ע"י מתן מדינה ליהודים, שתהיה אך ורק שלהם. מדיניות הממשלה צריכה להיות ברורה- הכניסה אסורה ללא-יהודים. כמו כן יש להכניס תיקונים בחוק השבות המגוחך, שמאפשר למי שהכלבה של בת דודה של הסבתא רבא של אמא של אחותו של גיסה של אשתו הייתה יהודיה, לעלות לארץ.

Zot ani 1

New member
חחח....

"שהכלבה של בת דודה של הסבתא רבא של אמא של אחותו של גיסה של אשתו הייתה יהודיה"....חחחח ומסכימה עם מה שכתבתה....

Angel lips

New member
סליחה? אך ורק מדינה יהודית????

הצחקת אותי!!! במגילת העצמאות רשום שיהיה לנו בית לאומי בארץ ישראל לא שזו מדינה ליהודים כי אחרת מה כל הערבים עושים כאן? יש נוצרים, מוסלמים, דרוזים וכו'...

Lara F

New member
אז זהו שהערבים... צריכים ללכת...

כי להם יש כ"כ הרבה מדינות ערב.. שטח ענק... והם עוד חומדים את הארץ הפיצפונת שלנו... הרי זה לא השטחים שהם מעוניינים בה- אלא הפרנציפ, שאנחנו, לא נקבל אותם! את עדין לא למדת אזרחות נראה לי, שם כשילמדו אותך על א"י ועל איזה יסודות היא הוקמה תביני, שזאת מדינה ל-י-ה-ו-ד-י-ם בלבד! "בית לאומי יהודי לעם היהודי" מה אם חוק השבות וחוק האזרחות? יש לך מושג מה אומרים חוקים אלו...? כן- שרק יהודים ראשיים להתיישב בארץ!!!

Angel lips

New member
סליחה אבל את ממש אבל ממש טועה

קודם כל הערבים חיו במדינה הזו לפנייך, כשהוחלט שתיהיה מדינה יהודית בארץ אז נקבע שלא כל המדינה של היהודים, שהיהודים והערבים צריכים לחיות יחד ובמקרה שזה לא יצליח אז לחלק את המדינה לשתיים חלק יהודי וחלק ערבי ובשטח הזו להקים שתיי מדינות. אין לך זכות לסלק את הערבים מהמדינה כי היא הייתה שלהם והם כבר גרו כאן, לאן את רוצה לזרוק אותם, לים?! רק שדעתי שחוק האזרחות נוגע גם לערבים, הם גם אזרחים במדינה הזו. אחריי זה התחילו הפרעות והמלחמה והערבים פשוט חששו לחייהם וברחו מהמדינה בדיוק כמו שאנחנו עשינו בשואה פשוט מי שיכ ברח מחשש פגיעה במשפחה המצב נרגע והערבים חזרו לארץ, לא היה להם לאן לברוח, מדינות ערב לא מקבלים את הערבים הישראלים, אם מוצאם ערבי זה לא אומר שהם אותו דבר, כי יש מיצריים ויש סורים ועירקים ויש פלסטיניים ערבים ישראליים אף ארץ ערב לא רוצה לקבל אותם, אין להם ללכת יש פליטים פלסטיניים בארצות ערב אשר גרים בתנאים מזעזעים לאף אחד לא אכפת מהם.

Zot ani 1

New member
אם לאף אחד לא איכפת מהם

אז למה שלנו יהיה איכפת? אהה שכחתי אנחנו הרי טובים ואוהבים את כולם... ואת אומרת שהם ברחו מכאן בגלל הפרעות אבל סליחה מי היה אשם בכל הפרעות?? כן כן אותם הערבים אשר פרעו והרגו פה המון יהודים סתם ככה כי הם יהודים.. ויש המון ארצות ערביות מסביב שאף אחת לא רוצה לקבל אתם בגלל שזה לא נוח להם אז סליחה אבל ממש בעיה שלהם...אף אחד לא ביקש לזרוק אותם לים אבל המדינות הערביות השכנות דווקא נשמע לא רע... ומדינה יהודית יש בעולם רק אלת פיסת אדמה קדושה שלנו של היהודים כאן בארץ ישראל אז שהערבים יקפצו!!! נמאס כבר..

Angel lips

New member
הערבים היו כאן לפנייך כשנתנו לך

תמדינה אמרו שתחיו במשותף, הפרעות לא היו סתם התנהלה כאן מלחמה בין יהודים לערבים וחוץ מיזה הם לא שייכים למדינות הרעביות זה כמו שישלחו פלניי לתילאנד.

למעלה