גזענות מבנג הפועלים ?

gregovihs

New member
גזענות מבנג הפועלים ?

נראית קסדה טובה דווקא ...

bulb

New member
דרישה לגיטימית (גם אם אתה איש זקן וממורמר).

gregovihs

New member
אני דווקא התפלאתי

על הניסוח ברור הרי שצריך להוריד את הקסדה אני אישית תמיד מוריד אותה ליד השומר ונכנס איתה ביד ...

h a j b i

New member
../images/Emo45.gif הניסוח דפוק

הרבה יותר היה ראוי לכתוב: "נא להסיר קסדות לפני הכניסה לסניף". אבל תכל'ס, למי כבר אכפת מה כתוב בהודעה?

בבנק מזרחי

נתקלתי בזה רק בסניף אחד - אסור בכלל להכניס את הקסדה, אלא להשאיר אותה ליד השומר.

dblast

New member
באיזה סניף?

אסור להיכנס עם הקסדה חבושה. לא נתקלתי באיסור בסניפים שלנו להיכנס עם הקסדה ביד.

עסקי - חשמונאים

והתעקשו שזו החלטה גורפת לכל הסניפים. אחרי שעה כבר נכנסתי לסניף אחר עם הקסדה ביד.

orgeva

New member
גם בעסקי של אלנבי אסור להכנס עם קסדה.

בסניף אלנבי יש להם ארון מיוחד למטרת אכסנת הקסדות בזמן השהות בסניף. בסניף חשמונאים הם מבקשים להניח אותם על מדף תיבות הדואר בכניסה ליד השומר. ד"א גם בסניף הראשי של לאומי בהרצל 19 מבקשים להשאיר קסדות בדלפק של השומר בכניסה.

מיקיFZR

New member
לאחר הרצח האחרון זה ליגיטימי ביותר

וראוי שלא לצחוק על זה בכלל.

חשבתי שלאחר רצח המאבטח בבאר יעקב

יהיה מותר למאבטח לשלוף לעבר הרוכב אקדח עם כדור בקנה, לאלץ אותו להוריד את הקסדה, להצמיד אותו לקיר, לבצע עליו חיפוש אחר כלי נשק, ובמידה ונמצא כזה - לפרוק אותו מנשקו לשמור עליו באיומי אקדח עד שתגיע המשטרה. אבל כנראה שאתה צודק - כל מה שמותר למאבטח לעשות זה לסרב לתת לך להכנס - ולקחת את הסיכון של לסיים את חייו עם שני כדורים בגב, על המדרכה.

h a j b i

New member
בדיוק מה שיעשה מאבטח בבתי המשפט

או בכל מקום אחר בו תסרב להוראותיהם (למשל, להשאיר את הקסדה אצל). לא לאפשר לך להיכנס.

omkgu

New member
דווקא מאבטחי בימ״ש הם דוגמה לא טובה

כי יש להם גם סמכויות נלוות (כגון מעצר) שלמאבטחים אחרים אין

h a j b i

New member
אז מאבטחי בית חולים

במקרה הייתי כזה אז אני מכיר. מי שלא היה נשמע להוראות, היתה לנו אפשרות לא להכניס אותו, אלא אם הוא רוצה לפתוח תיק במיון (ואז אם אנחנו חושדים שהו מחרטט, מלווין אותו עד למיון לוודא שהאו אכן עושה זאת, מאחר וזה עולה 600 ש"ח, עוד לא קרה שמישהו עשה את זה סתם
) המקרה של בית חולים הוא עוד חריג כי שם יש את ההסתייגות של המיון (אסור בתכלית האיסור למנוע ממישה לקבל טיפול במיון) אבל במקומות אחרים, כל מאבטח כולל כאלה של קניונים יכולים לא להכניס אותך אם תסרב לשתף פעולה (במקרה של קניון למשל, לפתוח תיק). אגב, אני לא בטוח לגבי הסמכויות הנוספות, יכול להיות שאתה מתכוון לסמכות עיכוב וזה יש לכל מאבטח והאמת שלכל אזרח (במידה ובוצעה עבירה חמורה יחסית ויש חשש שהחשוד יברח עד שהמשטרה תגיע).

omkgu

New member
לא. בפירוש סמכות מעצר

כולל כפיתה באזיקים, שזהו שימוש בכוח הנלווה לסמכות מעצר. כמובן רק בתוך ביהמ״ש.

orgeva

New member
בנוגע לבתי משפט.

לאחרונה שונה הנוהל. בעבר היה מעין "שמירת חפצים" בחלק מבתי המשפט. הם היו שואלים לשמך,לוקחים את הקסדה ונותנים לך פתק עם השם שתוכל לקבל את הקסדה בצאתך מבית המשפט. לאחרונה יצא לי לבוא לבית המשפט ברמת גן,עליתי למעלה עם הקסדה,ופשוט סירבו להכניס אותי. וגם לא היו מוכנים שהשאיר את הקסדה בחוץ בכניסה,במפורש אמרו לי "תחזור רק בלי הקסדה". נאלצתי לרדת למטה ולהשאיר אותה בקטנוע.

למעלה