גזענות לכלבים שחורים

גזענות לכלבים שחורים

לא מפסיקים לשאול אותי מדוע אימצתי כלב שחור, ואני לא מצליחה להבין מה פשר השאלה. מה עולה בדעתם של האנשים האלה לשאול אותי כזו שאלה טיפשית, מיותרת וגזענית. למה לא כלב שחור בעצם ? העניין אפילו לא עלה בדעתי כשאימצתי את הגור שלי. ככל שעובר הזמן השאלה הזו מעצבנת אותי יותר ויותר. (כנ"ל גם לחתולים שחורים).

הייתה לי כלבה שחורה בעבר ומעולם לא שאלו

אותי את השאלה הזו.

כל הצבעים יפים וכלב הוא לא שטיח.

אותי לצערי שואלים הרבה

ברור שכל הצבעים יפים

KallaGLP

New member
לא כלב, אבל יש לי חתול שחור.

זה צבע שאני מאוד אוהבת. גם קודם הייתה לי חתולה שחורה וכשהיא מתה לקחתי שוב חתול שחור. ברור לי שתמיד יהיה לי חתול שחור בבית, ואם אמצא כלב שחור מתאים גם מבחינות אחרות יום אחד - אז גם כן.
אישית, ממש לא מבינה את ההערות המפגרות האלה. לא מבינה מה זה בכלל משנה לאנשים מה צבע הכלבה שאימצת. אישית, לא נתקלתי מעולם בשאלה דומה ביחס לחתולים שלי.

xfwind

New member
גרון יבש מרוב "טפו-טפו-טפו"

אחרי 3 חודשים עם חתול שחור (קאט סיטר)...

DAHUJI

New member
לירוק תוך כדי סיבוב 3 פעמים על רגל אחת ותלישת קווצת שיער.

חשוב מאוד.
חתול שחור זה מקום ראשון בספר "עין הרע - מדריך מעשי למתחמק הזהיר כולל עצות למעוכבי חיתון ומשוללי זיווג" מאת הרב הגדול עורן זאריף זוצקל"ל בס"ד באמס"ע בס"ד השנ"י.
כל פעם שאני רואה עורב שחור אני משתטח אצל הבא-בע-סע-לי.

KallaGLP

New member
בלי תמונה אנחנו לא מבינים....

ואם כך, נשאלת השאלה האם שני היפיופים שלי מבטלים זה את זה.

אנ1נא

New member
אשקול זאת... בינתיים דמיינו יצור יפהפה מאין כמוהו -גם מבפנים

ומה פתאום מבטלים, הם מעצימים זה את חתוליותו של זה!
&nbsp
והכי חשוב - הם דואגים שאף חולצה לא תופלה: על הלבנות יראו את הפרווה השחורה, ועל השחורות את הלבנה...
&nbsp
שילוב מרשים בהחלט

DAHUJI

New member
איזה מקסימים
(כמובן שבו זמנית אני יורק ומיד בולע חזרה).

שנאמר, במלכים ג' פסוק דאורייתא - "אין השחור מאפיל על הלבן, כמו שאין הלבן מעפיל על השחור, נאום אדוני. הלבן כולו בל הוא והשחור כולו שחר הוא. האחד לב והשני שחר, ונאמר בחוצות ישראל זהו שחר של לב חדש. שמעו נא בני ישראל, ואימצתם לנפשותיכם חתולים במיני צבעים שונים, וטרחתם והאכלתם, ועדרתם להם גושים בחול ומיני כדורין דפרוותין. והקדשתם זמן שעשוע ולקחתם למרפא החיות, ודאגתם להם פן יבולע לכם. והשחור שחור ומזונב יהיה ולא תעדיפון על פני הלבן, הרי שניהם בעלי 9 נשמות המה".

DAHUJI

New member
כן... קורה גם לי די הרבה

הכלב שלי הוא דוברמן ננסי
רובו שחור עם פלטת צבעים חומה בסגנון דוברמנית/רוטווילרית.
כל הזמן שואלים אותי למה לקחתי ג'ק ראסל שחור ולא לבן/חום... אני עונה להם שהוא בחר אותי ולא אני אותו כי וזה באמת מה שקרה (הוא זה שנכנס לחיי ולא אני לשלו).
בכל מקרה הוא אותו אחד מהשגר שלו שאף אחד אחר לא רצה לקחת ולאמץ (כי הוא שחור). קטפתי אותו אליי בשמחה אחרי שהבנתי שהוא אצלי להישאר.
לי ממש לא משנה מה הצבע שלו, הוא הילד שלי.

הכלב שלי הוא חלק בלתי נפרד מהמשפחה שלי

לצערי היו הרבה כלבים לאימוץ במקום שאימצתי את הכלב שלי. והוא היה השחור היחידי.. אפילו לא חשבתי על ענין הצבע. הוא היה מתוק ואהבתי אותו מייד. אנשים כל כך פרמיטיביים.

xfwind

New member
שמעתי על האגדה הזו אבל מעולם לא נתקלתי בשאלה

בכל אופן היצור השחור הזה מקבל טונות של אהבה ופינוק (לטעמי מגיע לה יותר...)

nikita5s1

New member
לי יש ג'ק ראסל לבן שחור ושואלים אותי למה לא לקחתי לבן חום...

למעלה