גזענות ישראלית +שטחים כבושים

dickens

New member
גזענות ישראלית +שטחים כבושים ../images/Emo26.gif

הנה אנו מתבשרים הבוקר שעל ידה של חולה אתיופית במחלקה הגניקולוגית בבית החולים של נהריה שמו תג ובו כתוב היה:"ממוצא אתיופי".החולה,מורה במקצוע ששרתה בצבא נדהמה וכששאלה את האחות לפשר העניין השיבה לה האחות:מה את רוצה, את בקבוצת סיכון. בשביל הצבא ובשביל תשלום מיסים הגברת לא קבוצת סיכון??? אנחנו גזעניים ולכן גם לא מפליא אותי הגזענות הטהורה שאנו מפגינים כלפי הערבים המסכנים היושבים בשטחים הכבושים. מזל שיש עוד כמה אנשים נאורים מן השמאל שאכפת להם, אחרת היינו מזמן יכולים לקבל פרס נובל בגזענות.

resh0

New member
dickless היקר :

אין לראות עניינים רפואיים כגזענות! אני משוכנע שכל רופא יעשה את המיטב שבמיטב כדי להקל על כאב, לרפא מחלה, להציל ממוות כל פציינט יהיה צבעו ומוצאו אשר יהיה. אם יש לך ראיות שלא כך, אז זאת באמת גזענות. האם יוצאי אתיופיה מצויים בקבוצת סיכון, זו שאלה מחקרית ועפ"י מחקרים אלו, ניצלו ועוד ינצלו רבים ממחלות ו/או ממוות. אל תזלזל במחקרים ובתוצאותיהם, גם אם התוצאות אינן מוצאות חן בעניך! אבל מדע הרפואה לא מסתמך על "מה שמוצא חן" וטוב שכך. לא היה מפריע לי שישימו תג "נרקומן", כי גם הוא מצוי בקבוצת סיכון. פעם היו שולחים את אלו שמוצאם אשכנזי לבדיקות טאי זקס מכיוון שהיו הם בקבוצת סיכון. אף אחד לא ראה בזה גזענות. לימים הוכיחו מחקרים שבקבוצות אחרות עלה הסיכון ולכן החליטו שכולפ ייבדקו. אילו הייתי שייך לקבוצת סיכון כלשהיא מכיוון שנולדתי באלסקה, לא הייתי רואה בזאת גזענות אילו היו שמים לי תג על היד, נהפוך הוא!!! הייתי שמח אילו בדקו אותי ומרגיעים אותי (או לא). וכעת לעניין המדיני: לא היינו עם כובש מכיוון שאנו מאמינים כי האדמות שעליהן טוענים הפלשתינים ככבושות, שייכות לנו. בנוסף, מעל ל 97% מפלשתינאי יו"ש מצויים תחת שלטון הראשות הפלשתינית, מכאן שגם מעבר למחלוקת על הזכות לריבונות על השטח, איננו כובשים. היחידים היום המצויים תחת שלטון זר אלו פלשתינאי ישראל ובבוא היום תפתר בעיה זאת ע"י ביצוע הליך טרנספר, כך שיוכלו הם להנות משלטון עצמי ללא טענות אפליה וקיפוח. הפתרונות אותם מציע השמאל הקיצוני בישראל אינם(!) מקובלים על כל מדינות העולם המצויות בקונפליקט טריטוריילי מכך שעל-פי עמדתך כו-לם גזענים... רק השמאל הקיצוני הישראלי הוא הנאור... התנשאות זאת לא תועיל לך להסתיר את היותך DICKLESS .

למעלה