גזענות בש"ס

איילת1974

New member
גזענות בש"ס

שר הפנים, אלי ישי, דיבר בחריפות נגד חיילים לא יהודים בדבר אי נאמנותם למדינה. מעבר לגזענות הרבה בדבריו נשמע לי תמוה כי שר המייצג שכבה גדולה של נצלנים, שלא תורמים למדינה בכלום, יביע דעתו נגד אלו שכן. אני כבר לא מדברת על-כך שהוא נציג מפלגה המוחה על גזענות כלפי חלק מהאוכ´ היהודית בארץ- היש גבול לצביעות??? להלן הכתבה.

אנדרי ז

New member
נו טוב, לחוצפה שלהם כבר התרגלנו...

ורק שתדע, מר ישי, בתור אחד שגדל במדינה אירופאית, עץ אשוח הוא אחד המנהגים היותר יפים שיש, והלוואי שיתקיים חיבור בינו לבין חג החנוכה שלנו. עץ האשוח הוא פשוט עץ יפהפה שאפשר לשים עליו קישוטים יפים, ולא, אין שום צורך לשים עליו גם צלבים.

גוזל

New member
אלי ישי שרת בצבא????

למה החרדים בורחים מהצבא אבל רוצים זכויות מלאות????

[אורן]

New member
המממ...

אם הוא כל כך דואג שיתגייסו לצה"ל רק יהודים, למה לא לגייס את בחורי הישיבות? הם כולם יהודים למהדרין, אני בטוח!

begone

New member
לא, אין גבול לצביעות

ש"ס חוששת מאוד מהעלייה הרוסית - הם אתאיסטים, הם מחלישים את כוחם של החרדים בכנסת, הם אנטי-דתיים והם משכילים. לכן ישי מתאמץ מאוד, בתור שר הפנים, להחליש ככל האפשר את מעמדם של הרוסים בישראל. הוא פשוט לא יכול לסלוח לעלייה הרוסית, על שהצליחה לאזן את המצב הדמוגרפי ולמנוע מהחרדים להשתלט על המדינה. לכן - כהשר ישי מדבר על חייילים לא נאמנים, הוא למעשה מבקש מהחלקים הגזעניים בחברה הישראלית לזרוק מכאן רבע מליון רוסים.

למעלה