גזענות בקרין?!

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

gold dragonit

New member
זה

כמו ילדים שלונדים לאם אלכוהליסטית אז הם גם נהיים אלכוהליסטים עוד כשהם תינוקים. ככה זה עצל הקנדרים. אי אפשר להאשים אותם שהם נולדו ככה

python 4

New member
אם כבר הגזענות פה היא של

הסופרים, טרייסי והיקמן, שיצרו גזע כזה שפשוט דורש דעות קדומות.

Wing Chan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא.

אומנם הם צריכים להיות קצת יותר נחמדים אל הקנדרים, אבל יש להם סיבה מאוד טובה לנהוג בהם ביד קשה. יערה

midnight dragon

New member
אני מצטערת לדעות../images/Emo15.gif

כל שאר אנשים הפורום באשר הם אנשי הפורום ללא הבדל דת גזע ומין..

Majere

New member
מעניין...

שמתי לב למשהו- כמעט כל האנשים שקראו את רומח הדרקון אוהבים קנדרים. כל מי שחי באנסלון (אני לא אומר בקרין בגלל הייחוד של תלאדס בנושא), אם הוא לא קנדר, לא-כל-כך מחבב אותם. ואני (באמת אוהב קנדרים- אגב כיף לשחק קנדר במבוכים ודרקונים) חושב- יכול להיות שאם אתם הייתם חיים עם קנדר לא הייתם אוהבים אותו (עד רמה של שניאת עם הקנדרים), ולעומת זאת, אם הייתם קנדרים הייתם שמחים מאוד על זה. ובדרך אגב- לקנדרים לא ממש אכפת מה"גזענות" נגדם. מה גם כל מה שאומרים עליהם דיי נכון, אבל נשים את זה בצד.

midnight dragon

New member
או כמו שאומר הפתגם העתיק:../images/Emo15.gif

סתם, איזה פתגם עתיק בראש שלכם עכשיו? רק רציתי להגיד שזה לא פלא כי נגיד לא אוהבים דמות בגלל שרוצים להיות איתה למשל רייסט- לא אוהבים אותו כי רוצים להיות איתו (כן, אבל לא עם האופי שלו באגדות..) אוהבים לאהוב אותו מרחוק כמו שאומרים look but don't tuch

ממש כמו ערסים...

וזה בשיא הרצינות... אגב, ידעתם שמקורה של המילה "ערס" זה בערבית..? הפירוש שלה זה "סרסור"...

סרינה99

New member
יא זה נשמע מגניב לשחק קנדר

אבל כזה המדריך סיפר שפעם הוא היה בקבוצה שהיה בה שחקן קנדר וכולם כל כך רצו להרוג אותו

כןןןן

הכנתי דמות של קנדר לא מזמן, אבל לא יצא לי לשחק אותה. אני גם חושבת שאיבדתי את הדף הזה...:\ אבל קראו לו סלידינקי סניף סניף. והוא היה מאוד מתוחכם. יש לי חתול שקראתי לו סלידינקי סניף סניף על שמו:) יערה

Majere

New member
זה אחלה...

לשחק קנדר. הגעתי לדרגה 5 עם קנדר(גנב כמובן- או אם היו שואלים את הדמות שלי הוא היה סולד מעצם המקצוע גנב), אבל אז כל מי שהיה בקבוצה שלי החליט שהוא רוצה להתחיל דמות חדשה... אז בסוף אנחנו מתחילים מחדש, ואני הולך להיות אביר סולומאני. חוץ מזה שהוא צריך לשמור על החוקה והמידה וכל זה, הוא ממש טוב! אם מישהו רוצה אני יכול לתת פה פירוט על כל מסדר

Majere

New member
רגעעעעעע!!!

את בת? את משחקת D&D? וואו!!!!!!! זה נדיר!!!!! אני לא רוצה להשמע שוביניסט או משהו, אבל את אחת מהראשונות שאני שומע עליהן שיודעות בכלל מה זה.... הדעה הרווחת היא (שוב, אני לא רוצה להשמע שוביניסט) שבנות פשוט לא מתאימות למשחק הזה... לא אמרתי שזו דעה שלי! (את דעותי אני אשמור עד שמישהו יבקש שאני אחשוף אותן...) Majere

DragonGirl13

New member
תגידו, כול הקטע של משחקי תפקידים

איך זה הולך? הרבה מדברים על זה בפורומים, אבל היות ואני היחידה בין החברים שלי שמכורה לפנטזיה, אין לי גישה לעיניין...אז איך כל זה הולך? קראתי פעם מן ספר כזה שאתה בוחר שם דמות ואז אתה מתחיל מסע. אתה יכול לבחור אופציות שונות שמובילות אותך לעמודים שונים...אותי הם תמיד הבילו למוות ^__^', אבל לא משנה...קיצר זה ליחידים. מה קורא בקבוצות?

NJS

New member
זה שונה לגמרי

כל אחד בוחר לעצמו גזע ומקצוע וממציא לעצמו דמות ויש את המנחה שאומר להם באיזה מצב הם ועוד כל מיני שמעטס כאלו. נאג`ס. סתם בצחוק לילה טוב

למעלה