גזענות בקרין?!

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
גזענות בקרין?!

האם לדעתכם היחס של רוב אנשי לקרין לקנדרים נחשב לגזענות? נ.ב שמתם לב שכל השירים של אבריל לאבין נשמעים אותו הדבר?

SaberTooth

New member
במידה מסויימת, כן..

אבל גם בני האדם לא כל כך אוהבים את העלפים, והגמדים לא את הגנומים וכו' וכו'. הרי זה מתבעו של גזע לחשוד ולסלוד מכאלה שהם לא כמוהו. מעבר לכך, הסיכוי שקנדר אחד ספציפי יהיה שונה מכל שאר הקנדרים הוא נמוך ביותר, ולכן שאר הגזעים נזהרים ליד הקנדרים באשר הם.

Vempiere

New member
קנדרים לשילטון

הקנדריים מעונים על ידי תושבי קרין קנדרים צריחים לישלוט(אחרי הערפדים)

Alice The Elf

New member
בערך...

פשוט מטבעם של הקנדרים לגנוב ואפילו אם הם לא מתכוונים לכך ובגלל זה לא מכניסים אותם לכל מיני מקומות ומתייחסים אליהם ככה.

Wing Chan

New member
גיזענות זה טוב.

קנדרים עם נחות. כמו כושים, יהודים ורוסים. אמן איזה חבר בKKK יבוא וידפוק בך מכות

Alice The Elf

New member
קנדרים הם לא עם נחות! וגם רוסים לא!

ובכלל גזענות זה רע!!!
גזענים הם GAVNOEDI!

Mamimi

New member
>_<''' אני לא אגיב על זה...../images/Emo105.gif

קנדרים שולטים!!!!!!!!!!!!!!!! -אני באמת צריכה לחפש את השיר שכתבתי על הקנדרים...

melindo

New member
לדעתי

בהרבה מאד מקרים היחס כלפיהם הוא לא גזענות... כשאני יגיע לאנגליה אני אצטרך לסוע בצד ההפוך של הכביש, כי אני צריך לכבד את הכללים של האזור בו אני נמצא... מכיוון שקנדרים נותנים לשכוח לכבד כאלה חוקים הם סובלים מכך (לא יותר מבן אחר שכן הם אלה שאשמים) מצד שני יש בעיות גזעניות, כגון איסור על כניסת קנדרים לפונדקים (אם כי אני לא יכול להאשים את בעל הפונדק...וזה דיי ליגיטימי)

SaberTooth

New member
כן, אבל...

שאר הגזעים בקרין נותים להתייחס לקנדרים כמו פושעים וגנבים עוד לפני שהם בכלל עשו משהו, ולא מתייחסים לאישיותו האינדיבידואלית של הקנדר. זה נובע מכל מיני דעות קדומות שיש על הקנדרים, וזו במידה מסויימת גזענות.

melindo

New member
לא יותר גזעני מ...

העובדה שכל הרפתקן ינסה להרוג אורג במראה ראשוני... זה אמצעי הגנה בסיסי...כמו העובדה שאתה תתרחק מזאב, בלי להתייחס לעובדה שיכול להיות שהוא מיוחד וצימחנוי.

Mamimi

New member
זאב צימחוני!../images/Emo6.gif ../images/Emo105.gif

אבל למרות הזהירות לא צריך לזלזל בערכם של הקנדרים.

melindo

New member
קנדרים...

הם יצור מעניין שיוצרים אווירה מצויינת לספרות... הם יכולים להיות חברים טובים ונחמדים.. אבל אישית לא הייתי מזמין אותם לבית שלהם, ומשאיר את הפלאפון (שאין לי) בבית.

Mamimi

New member
אבל..../images/Emo105.gif

עם כל הכבוד שלי לקנדרים(ויש הרבה כבוד!)אתה לא יכול להגיד שהם לא...אמממ...משאילים דברים. טבעם של הקנדרים ידוע מלפני הרבה שנים,והוא לא השתנה.דעות קדומות זה לא,טוב כי הן לא קדומות. גזענות זה כן,כי גם אם הגזעים האחרים נזהרים מהקנדרים,הם מראים זילזול כבד כלפי הגזע המלהיב הזה וזה ממש לא בסדר! מה שרציתי להגיד-קנדרים שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_________^

למעלה