גזענות בישראל 2010.

גזענות בישראל 2010.

בעקבות מקרה שקרה אצלנו באיזור. כולנו מכירים את הדימוי השלילי אשר נדבק בעדה האתיופית, שהיא נחשלת,בעלת קשיי התאקלמות בארץ,הגיעה מארץ כפרית ולא מפותחת,סובלת מאחוזים גבוהים של חולי איידס בקרבה,(יותר משאר האוכלוסייה) עד כדי השלכת תרומות הדם שלה ישירות לפח,סובלת ממקרי רצח רבים בתוך המשפחה, ובל נשכח את צבע עורה אשר מבדל אותה משאר האוכלוסייה בארץ,ולכאורה אינו מאפשר לה להתמזג ולהיטמע עם השאר. האם הייתם יוצאים עם בן\ת העדה האתיופית ? אם כן,כיצד הייתה מגיבה המשפחה והסביבה הקרובה ? אם בנכם\בתכם היה מציג בפניכם את בן\בת זוגו האתיופי\ת,כיצד הייתם מגיבים ? אני יודע שכולנו כאן מכירים פחות או יותר באופן אישי. אבל תסתכלו על עצמכם במראה,תבדקו טוב טוב בפנים,ותנסו לענות באופן גלוי ואמיתי, מבלי לפחד כיצד תצטיירו בעיני האחרים כאן.

rrredshay

New member
מצחיק שאתה מעלה את זה היום...

מתחת למשרד שלי יש איזה מתחם מרכזי כזה שיושבים בו בד"כ בני מיעוטים שמחכים שמישהו יקח אותם לעבודה יומית. הבוקר ראיתי שם 2 אתיופים גם, פעם ראשונה והיה לי מאוד מוזר. לשאלותיך... אין לי שום בעייה עם בנות העדה האתיופית. אני גם לא חושב שמישהו מהמשפחה היה מרים גבה, להיפך. אני גם אכבד כל בחירה של הילדים שלי, בטח שבנושא הזה.

שום בעיה בכלל

לא לצאת עם בן העדה האתיופית, ההורים והמשפחה יקבלו כל אדם שאבחר (בתנאי שיהיה בן-אדם) ובודאי שאקבל את בחירותיהם של ילדיי. בנה של חברה טובה שלי הוא חצי אתיופי. הבנים שלי מקבלים את הצבע שלו בטבעיות רבה.

סמבינה

New member
לא יודעת, כנראה שאצטרך לחשוב על זה לעומק

כאילו, על כך שאפשר לשאול שאלות כל כך גזעניות מעצם היותן. לכך אצטרך להקדיש מחשבה. "האם הייתם יוצאים עם בן\\בת העדה המרוקאית?" "אם כן, כיצד היתה מגיבה המשפחה והסביבה הקרובה (לא הייתם יוצאים עם בן העדה התימנית)?" "אם בנכם\\בתכם היה מציג בפניכם את בן\\בת זוגו מהעדה הרומנית/פרסית/רוסית/פולנית/טוניסאית/אחר, כיצד הייתם מגיבים?"

כנראה שאת צריכה עזרה

האם היית יוצאת עם בחור שחור ? האם משפחתך הייתה מקבלת את זה ? עכשיו תחשבי על זה לעומק. ותעני שוב.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי פה! סמבינוש - תמסרי נישוקים ממני לעליקמא המקסים שלנו

זה לחלוטין לא מקובל

אנשים כאן משקיעים בביאור (אולי ביעור?) השאלות והיא לא מכבדת אותם. נורא מרגיזה אותי הגישה הזו של הגולשים

אל תשכחו שמדובר על אישה בעייתית

אחת שהחליטה להביא לעולם ילד עם אבא אתיופי (טפו! ירחם השם! מלח-מים-שום-מזוזה!). למה אתן מצפות?

סמבינה

New member
ובכן, תודה על העזרה, אכן חשבתי לעומק

וגם בתחתית הקצה של כל המחשבות האלו לא מצאתי ולו דרך קלה אחת להסביר לך למה השאלות שלך לא צריכות לבוא עם ספר הדרכה. גילוי נאות: הכותבת חלקה את יצועה עם אביו האתיופי של בנה במשך כשלוש שנים. היא אף חשבה להנשא לו! יצלו האזניים המקשיבות: הוא לא היה הגבר האתיופי / השחור היחידי שאתו חלקה את אותו יצוע. ישמור האל ממלים של זוועה: היו לה גם פרטנרים בצבעים אחרים! שלא יחרב בית המקדש: חלקם לא יהודים! וזוועת כל האימות: היא מגדלת ילד אתיופי! בבית פנימה! כזה שהבת שלך / הבן שלך אולי "יביאו לך" יום אחד!

אייבורי

New member
התבלבלות

שיוך טעם אישי לגזענות הופך כל אחד מאיתנו לסוג של גזען באופן אישי לא הייתי יוצא עם אתיופית וגם לא עם תמניות לא כי הן ממוצא אתיופי\תימני אלא כי המראה הפיזי לא מושך אותי המשפחה הקרובה בוודאי לא הייתה מתרגשת מקסימום שואלת, נו מה עושים ההורים שלה? ואם הילדה הייתה יוצאת עם אתיופי, הייתי מביא סרגל לפחות בודק אם יש אמת בפרסום

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מעניין אם אני הייתי

רושם את הפוסט הזה איזה מטעמים היו עושים תושבי קליפורניה והצפון וכל הצבועים למינהם
שאתה גזען
אישית לא נמשך אליהן ,כל אחד שיצא עם מי שהוא רוצה פריי קאנטרי !

אופק 3

New member
יש לי בעיה עם אינג'רה ../images/Emo12.gif

ריח הגוף שהם מפיצים חו'רג אותי
וזה עקב המאכל המוזר הזה..בואו נגיד שזה כמו הפלאפאל שלנו
רק שלנו בלי ריח של גופה! בואפן כללי מחבב אותם מאוד הם חיילים לתפארת משמר הגבול...שהם מרובעים לפעמים
מחסומים
מעבר לזה הם אנשים מקסייייייימים
אם הבנות שלי יביאו אתיופי אקנה לו מקופלת לבנה שלא יתבלבל באצבעות...חחחח...יש עוד כמה שלות של ביטוח לאומי?

למעלה