גזענות ביח"ד

גזענות ביח"ד

חבר מועצת כרמיאל מטעם יחד: ההחלטה למכור לערבים אינה טובה לעיר איש סיעת יחד במועצת עיריית כרמיאל, אלי טייכר, אמר בתגובה להחלטה לאפשר לערבים לרכוש בתים בעיר כי "מצד אחד, כל אפליה על כל רקע שהוא כלפי כל אדם, אינה דבר טוב. כל אחד רשאי לבנות היכן שהוא רוצה". עם זאת, הדגיש טייכר: "מבחינה ציבורית, אני חושב כי ההחלטה אינה טובה לכרמיאל. בסופו של דבר, אוכלוסיות שונות זו מזו, עם מטענים רגשיים כבדים, הן לא המתכון המבטיח לכל הצדדים שלוות נפש". (אחיה ראב"ד)

iceviper

New member
שיקולים זרים ../images/Emo31.gif

כל הסיעה בכרמיאל התנגדה לנסיון המחפיר להפלות בין אזרחים. עמדתו של טייכר היתה,למיטב הבנתי,בדעת מיעוט.

Haemek

New member
תשובה מוזרה מאוד מצד אדם

שמנסה ללמד אותנו מוסר עליון, יושר אישי עמוק ואקדמאיות דעתנית, כל הדרך מסאן פראנסיסקו. שב לך על המים. תתענג על השחפים ותשכח מאיתנו. כשתחזור, שוב נדבר על זכותך כתושב חוזר בעל זכויות עולה להקלות ממיסים, לשוב וללמדינו מוסר.

yeshgvul

New member
רגע, אתה מתנגד לטייכר../images/Emo35.gif

מה דעתך על ההחלטה למכור לערבים?

אנחנו לא מדברים על הדיעות שלי

אנחנו מדברים על הדיעות הגזעניות ביח"ד אבל אם בכל זאת תתעקש דעתי היא שהמצב צריך להישאר על כנו עד היום לא היו ערבים בכרמיאל ואין סיבה שהיום יהיו מאותה סיבה שכמעט ואין יהודים ביישובים ערבים הדבר יכול לגרום לסכסוכים ולבלגאן למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

yeshgvul

New member
יופי, גאון. קבל ביסלי ../images/Emo45.gif

קיבלנו ממך עדות על עצמך שאתה גזען. פתחת את האשכול במילה "גזענות" לתאור העמדה שמסתבר שאתה מחזיק בה. אגב, אני לא משוכנע בכלל שעמדתו של הברנש הנ"ל גזענית, ולכן אולי גם אתה לא גזען בהקשר הזה (בודאי בהקשרים אחרים, וגם כלפי עצמך, בהיותך יהודי ערבי)

Haemek

New member
אחד הגזענים היחידים כאן בפורום

מדבר. שונא כל דבר שזז אך מנסה בכל כוחו להוכיח שנגד ערבים הוא לא. גם את החיזבבלה הוא שונא אבל לא אומר זאת בקול רם שחלילה לא יצא שאולי הוא שונא גם ערבים.

תודה על הביסלי

אם אני גזען מה תגיד על כאלה שהולכים ומשתפים פעולה עם הניאו נאצים? רמז עבה למנהיגי תנועותיך הטרוריסטיות השונות והמשונות יהודי ערבי? עוד המצאה? איך יהודי יכול להיות ערבי? זה רק אתה יודע

למעלה