ברוך הבא
D double O S New member 3/2/04 #12 אנא דברי בשפת הקודש../images/Emo96.gif ולא בשפות הלטיניות הנלוזות אנא אמרי "ברוך הבא" או "ברוכה הבאה" עם ב' דגושה
אנא דברי בשפת הקודש../images/Emo96.gif ולא בשפות הלטיניות הנלוזות אנא אמרי "ברוך הבא" או "ברוכה הבאה" עם ב' דגושה
D double O S New member 3/2/04 #14 הנגזר על בני ישראל../images/Emo96.gif זרע יעקב לדבר בעברית תקנית ללא שיגאות כתיב או סלנג טמוא אמנם איני מתיימר להיות מורה ללשון אך רצוני הוא לדבר עברית תקנית זה "מה שיש לי" איזה עברית נלוזה....
הנגזר על בני ישראל../images/Emo96.gif זרע יעקב לדבר בעברית תקנית ללא שיגאות כתיב או סלנג טמוא אמנם איני מתיימר להיות מורה ללשון אך רצוני הוא לדבר עברית תקנית זה "מה שיש לי" איזה עברית נלוזה....
ס סוניק הקיפוד New member 3/2/04 #20 האמנם? איני מבין את כוונתך. אין זה הכרח לדבר בשפת הקודש אך ניתן לדבר בעברית הגבוהה. ובקשר לדבריך על שפתו הנלוזה של פותח השרשור.. אהבתי!!!
האמנם? איני מבין את כוונתך. אין זה הכרח לדבר בשפת הקודש אך ניתן לדבר בעברית הגבוהה. ובקשר לדבריך על שפתו הנלוזה של פותח השרשור.. אהבתי!!!
P p r u d e n s New member 3/2/04 #15 ואם אני אכתוב../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| "וולק*א*ם"? ואם כבר ציונות, האם עליי לכתוב "אבזם" במקום "מריאדוק"?
ואם אני אכתוב../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| "וולק*א*ם"? ואם כבר ציונות, האם עליי לכתוב "אבזם" במקום "מריאדוק"?