גזירות 2005 :

גזירות 2005 :

הקיצוץ שלא נגמר: באוצר מדברים על התאוששות אבל ממשיים להטיל גזירות קשות על הציבור . ומה בתפריט ל2005? תשובות: א.פיטורי מאות עובדי מדינה ב. מס על קרנות השתלמות ג.העלאה של תעריפי המים. ד. דחיית יום לימודים ארוך ה. םגיעה במענק שיחרור מצה"ל ו. ביטול הפטור ממע"מ באילת. ז. פגיעה בקיצבאות לקשישים. ח.הסטודנטים לא ישלמו פחות. ט. מס על זכיות בפיס ובלוטו (25%) י. ייקור הנסיעה באוטובוס לנוער נתניהו: " בשביל עוד צמיחה דרוש עוד קיצוץ" האופוזיציה: " תקציב מרושע" משה אוחיון (17) מירושלים:"המצב הכספי שלנו בבית קשה מאוד. אנחנו חיים בצורה מאוד מחושבת וכל שקל הוא משמעותי. ההורים שלי עושים הכל כדי לא לפגוע בחינוך,אבל הם לא יילכו לגנוב כדי שנוכל לנסוע באוטובוס לביה"ס.

רונאל1

New member
לא נורא, תמשיכו להצביע ליכוד, ביבי

ושרון ותמשיכו לאכול מאותה צלחת עמוסת חרא. בחרתם ליכוד - מגיע לכם!

רונאלי, מה קרה?

חשבתי שגם אתה עומד להצביע ליכוד? ולגברת הנכבדה - אנא הציעי הצעה אלטרנטיבית לקיצוץ, ואז נוכל לדון.

MS6

New member
יש שם כמהב הצעות מעניינות..

ביטול הפטור ממע"מ באילת מתבקש... מס על זכיות בפיס ובלוטו זה גם מעשה נכון.. אבל זה כלום! לא מדובר פה בכסף רב שיחסך.. הם רוצים שהכלכלה תתחיל לזוז שימנעו את כל השביתות של האופורטוניסט שהורס את המדינה, עמיר פרץ. ההחלטות בנוגע לסטודנטים ולקשישים הם פשוט החלטות גרועות. השקעה בסטודנטים היא השקעה באוכלוסיה משכילה.. לכן תמוהה בעיני להחליט החלטה שכזאת, ובקשר לקשישים: זה פשוט אסור.

נתתי כתבה מהעיתון ולא את דעתי

האישית. אם אני מסכימה או לא זה משהו אחר... ישנם דברים שאני בהחלט מסכימה איתם ויש דברים שרק יביאו לקושי בלתי ניסבל! מבלי קשר לפוליטיקה המצב התקציבי בארץ במצב ירוד מאוד אבל הנסיבות מכתיבות לנו בגלל שביטחון המדינה מקדים לדברים אחרים! ביטול המע"מ באילת הוא צעד נכון אבל ייקור הנסיעות באוטובוס הוא צעד שיכביד על השכבות החלשות שהיו לוקחות אותו כאלטרנטיבה מוזלת לנסיעה יומיומית אפילו כמה פעמים ביום..

למעלה