גזירה גזרתי לקוקטיילים שלי את הכנפיים והם עדיין עפים מה אני יכול לעשות שהם לא יעופו??????
ד דולב51 New member 4/10/04 #1 גזירה גזרתי לקוקטיילים שלי את הכנפיים והם עדיין עפים מה אני יכול לעשות שהם לא יעופו??????
א אלTK New member 4/10/04 #2 לא יתכן! אתה צריך לגזור את כל האורך של נוצות התעופה(כמובן בלי לפגוע בהם)ואז הם לא יוכלו לעוף בכלל מקסימום הם יצליחו לקפץ קצת!
לא יתכן! אתה צריך לגזור את כל האורך של נוצות התעופה(כמובן בלי לפגוע בהם)ואז הם לא יוכלו לעוף בכלל מקסימום הם יצליחו לקפץ קצת!
ר רואי New member 4/10/04 #3 נכון כנראה לא גזרת מספיק... אבל זה בסדר, זה אומר שאתה זהיר. עדיף שתעשה את זה בשיטה של ניסוי וטעייה. בקיצור, תחתוך עוד קצת...
נכון כנראה לא גזרת מספיק... אבל זה בסדר, זה אומר שאתה זהיר. עדיף שתעשה את זה בשיטה של ניסוי וטעייה. בקיצור, תחתוך עוד קצת...
1 174M4R New member 4/10/04 #4 משהו שעשיתי עכשיו זה משהו שמישהו שם לי כבר פעם ושמרתי את זה אבל פירמטתי את המחשב אז זה נימחק.. וזה מה שעשיתי עכשיו על סמך מה שאני זוכר.
משהו שעשיתי עכשיו זה משהו שמישהו שם לי כבר פעם ושמרתי את זה אבל פירמטתי את המחשב אז זה נימחק.. וזה מה שעשיתי עכשיו על סמך מה שאני זוכר.
1 174M4R New member 4/10/04 #6 WTF כן גזרתי כבר כנפיים כן הוא מוחתם לא... לתוכים פראיים לא כדאי ליגזור כנפיים אלא אם רוצים להוציא אותו מהכלוב ולנסות לשחק איתו... לתוכים מוחתמים גוזרים את הכנפיים בשביל שהם לא יעופו בבית ויפגעו בדברים שעלולים לפצוע אותם.
WTF כן גזרתי כבר כנפיים כן הוא מוחתם לא... לתוכים פראיים לא כדאי ליגזור כנפיים אלא אם רוצים להוציא אותו מהכלוב ולנסות לשחק איתו... לתוכים מוחתמים גוזרים את הכנפיים בשביל שהם לא יעופו בבית ויפגעו בדברים שעלולים לפצוע אותם.
א אלTK New member 5/10/04 #8 מבחינת זה.... שהם יברחו תוכי מוחתם עלול לברוח אם לא גוזרים לו את הכנפיים?
1 174M4R New member 5/10/04 #7 לאאא יש בגרף שעשיתי טעות!! אורי בבקשה רבה מימך תמחוק את הגרף הקודם שעשיתי! זהו הגרף הנכון
1 174M4R New member 5/10/04 #10 מה לא אותו הדבר? הקווים? הקו הבהיר - המקום שמימנו התחילה הציפור לעוף לדוגמא - גג הכלוב שלה. הקו הכהה - המקום שציפור בעלת כנפיים לא גזורות יכולה להגיע.
מה לא אותו הדבר? הקווים? הקו הבהיר - המקום שמימנו התחילה הציפור לעוף לדוגמא - גג הכלוב שלה. הקו הכהה - המקום שציפור בעלת כנפיים לא גזורות יכולה להגיע.