גזים!!

גזים!!

מה אפשר לעשות נגד גזים?? לתינוקת בת חודשיים, אני מניקה 70% ונותנת תוספת מטרנה, תודה מראש.

1טלטלים

New member
גזים

תרופה הכי טובה ~ הנקה...וסבלנות,לקראת גיל 3 חוד' זה משתפר. ופה תמצאי עוד טיפים. אפשר לשאול למה את מוסיפה תמ"ל?

כי לפעמים אני יוצאת איתה ויותר פשוט

לתת מטרנה, או שהיא לא שבעה מההנקה.

1טלטלים

New member
הבנתי...

למרות שהכי נוח זה להניק ולא להתעסק עם בקבוק והכנות וחיפוש לאחר מים חמים וכו'...
למהאת חושבת שהיא לא שבעה מחלב אם? בת כמה היא? משקל לידה?שחרור?עכשיו?טיטולים קקי/פיפי?

היא בת חודשיים

נולדה 3.360, שקלה לפני חודש 4.5 מחר יש לי תור לטיפת חלב לעדכון מדויק, יציאות פיפי מצוין וקקי לפעמים יוצא כל 3/4 ימים ולפעמים כל יום.

היא בת חודשיים

נולדה 3.360, שקלה לפני חודש 4.5 מחר יש לי תור לטיפת חלב לעדכון מדויק, יציאות פיפי מצוין וקקי לפעמים יוצא כל 3/4 ימים ולפעמים כל יום.

היא בת חודשיים

יש כל מיני פתרונות

1. גליכול בייבי 4 פעמים ביום מקל על הקיבה . במידה וזה לא משפיע עליה ישנן טיפות הומאופטיות אחרות שניתן לתת. גם תה שומר או קמומיל עוזר לתינוקות מסוימים. אני מאוד אהבתי את הגליכול אבל צריך לבדוק את הילד. 2. אכן, כמה שיותר הנקה מקילה על הקיבה 3. במשך היום לעשות לה כמה שיותר עיסויים( כשהיא לא בהתקף) זה עוזר לשחרר גזים 4. להחזיק אותה על הזרוע ולתת טפיחות על הטוסיק - הפעולה הזו עוזרת להם למקד את הלחיצות לכיוון היציאה(עד כמה שזה נשמע מצחיק זה נכון) יש עוד כל מיני טכניקות הרמה והזזה אם תרצי אני ארשום לך והכי הכי חשוב לא לקחת את זה אישי אלא רק להיות שם בשבילה, ואם את מרגישה שנגמרת לך הסבלנות זו לא בושה לבקש מהבעל או מחברה שיחליפו אותך גם לחצי שעה, זה עוזר להחזיר כוחות.בהצלחה

בהמשך לקודם

תפסי את הילדה ביד אחת באזור החזה והצלעות(בלי להכאיב לה כמובן) או אם כבד לך בקשי מבן זוגך וביד השניה תיפסי את הטוסיק שלה ותנענעי מצד לצד. התוצאה הסופית זה שהיא באויר ונראית קצת כמו מריונטה . אני לא יודעת מה בתנוחה הזו גורם להם להירגע אבל בדקתי את זה גם על תינוקות של חברות וזה עבד. דבר נוסף הוא לשים את הילדה על הבטן על כרית שינה (מבחינת הגודל) לא רכה אלא קשה כשהרגליים קצת יוצאות החוצה ושוב לטפוח על הטוסיק או לנענע אותה קלות זה היה מרגיע את הבן שלי ואף היה גורם לו להירדם. הרעיון בטפיחות זה המונוטוניות , זה גורם להם להתרכז בזה ובנוסף את כל הפעולות שאת עושה עשי ברגיעה כי הם צ'יק צ'אק מרגישים את הפאניקה שלנו וזה עוד יותר מרגיז אותם.

ועוד משהו...

קחי את הילדה על הידיים במעין תנוחת ישיבה (כשהגב שלה לבטן שלך) ושבי על הכדור פילאטיס וקפצי זה גם עוזר לפעמים. כמובן שיציאה קצת למרפסת או לחצר לאויר אחר עוזר לפעמים כי הם מפנים את תשומת ליבם לדבר אחר ולא רק לכאב.

למעלה