גזים

ItsAni

New member
גזים

הבת שלי בת חודש ניזונה מהנקה בלבד ונראה שיש לה כאבי בטן בעיקר אחרי אוכל נתתי לה גרפווטר וזה עשה לה לא טוב - האם יש משהו טבעי לתת לה והאם זה יכול לפגוע בהנקה תודה

fanyoni

New member
תגובה

מדריכת ההנקה שהיתה לי (מבוגרת) אמרה שכל התכשירים הללו טובים רק לדבר אחד- לכיס של היצרן. הגזים יעברו לבד, איתם ובלעדיהם. אמנם מצפה לך תקופה לא קלה, אבל תתאזרי בסבלנות. עד 4 חוד' זה יעבור. אפשר להקל בתנועות שנלמדות בעיסוי תינוקות (והרמת רגליים תוך עיסוי בטן). בהצלחה

גילי51

New member
ועוד טיפ...

שיש התקף של גזים ,נסי להניק אותה !!! עיסוי של כף רגל!!! דברים שעזרו לנו. אמא של טל

אמאלניא

New member
תגובה לגזים

זה ממש קשה לשמוע את התינוקת בוכה מהכאבים ולהרגיש חסרת אונים. יש כמה דברים שניתן לעשות כדי לעזור. זה מצויין שאת מניקה, פעולת היניקה מפעילה את השרירים הטבעתיים בגוף ( מערכל העיכול), שעוזרים לשחרר גזים. כדאי להקפיד על ריקון שד אחד, לפני שמעבירים לשד השני. כך התינוקת תקבל חלב עשיר בשומן. החלב התחילת ההנקה הוא עשיר בסוכר שיכול לגרום לתסיסה בבטן (קקי ירקרק הוא סימן לכך) אפשר "למשוך" הנקה מצד אחד עד שלוש שעות: כלומר נניח שהתינוקת ינקה משד ימין ,אם אחרי חצי שעה - שעה היא רוצה לנוק שוב כדאי לתת לה שוב מצד ימין, וכך עד שעברו שלוש שעות מההנקה הראשונה.זה מבטיח שתקבל חלב עשיר בשומן. אמהות רבות מוצאות שהחזקה על הידים או במנשא עוזרת. התינוקות שלנו נמצאים בבטן תשעה חודשים, מתרגלים לקולות של הגוף:דופק,נשימה. התזקה במנשא זה הדבר הכי קרוב לזה. שימי אותה במנשא ופשוט צאי לטיול, ערכי קניות בסופר או כל דבר אחר.. החזיקי מעמד. זו תקופה קשה אבל היא באמת עוברת.

תגובה לגזים

הבת שלי בת 3 חודשים, ובחודשיים הראשונים היר\א סבלה מגזים ניסיתי לתת לה גרפווטר וגם סיליקול ולא עזר לה כלום היא רק הקיאה מהתכשירים הללו, עד שהיא למדה לךשחרר את הגזים שלה דרך שחרור של פוקים (נודים). וכשהיא משחררת אז היא מרגישה יותר טוב. גם יכול להיות שיהיה לה יציאות אחת לכמה ימים אל תבהלי. בהצלחה

למעלה