גזים גזים

muzli

New member
גזים גזים

למנוסות שביניכן... יש לי ילד בן 8 שבועות עד לפני שבוע סבל מגזים בצורה "רגילה" בד"כ בשעות אחה"צ/ערב לשעה שעתיים ולא בצורה מאוד רצינית.. סימיקול או גרייפווטר בד"כ עזרו להקל עליו בשבוע האחרון זה הפך לסיוט, יש לו התקפות פעמיים שלוש ביום לא בשעות קבועות, כל התקפה בין חצי שעה לשעתיים של צרחות ששום דבר לא עוזר להם.. תנוחת אווירון או כשהוא עם הבטן על הברכיים שלי עוזרות מעט, אבל כל שתי דקות הוא נרגע לדקה ומתחיל שוב. זה יכול להיות בבוקר, צהריים וערב יש מצב שזה לא כאבי בטן/גזים? איך יודעים? אני יודעת שגזים בד"כ בערב וזה קורה גם בבוקר בצהריים .. אני ממש אובדת עצות כבר..

אמיקה

New member
איך יודעים זו שאלת המיליון דולר ../images/Emo13.gif

כנראה שלא נדע אף פעם בדיוק בדיוק מה מציק להם עד שילמדו לדבר אבל... קודם כל שווה לראות רופא, שיעשה לו בדיקה כללית ויראה שהכל בסדר. שנית, נסי לראות מה הוא עושה חוץ מלבכות - האם הגוף שלו מתקשה? האם הוא "מושך ברכיים" או "מתקפל" (מה שאכן מעיד בד"כ על כאבי בטן/גזים/קוליק וכל "המשפחה")? האם הוא משהק בסוף או פולט במהלך ה"התקפה" ונרגע? ממה שאת מתארת - זה נשמע כמו גזים, ולגבי "אני יודעת שגזים בד"כ בערב" - זה לא נכון. גזים זה משהו שעלול "לתקוף" בכל שלב ביום, אחרי אכילה. אז זה כנראה זה. מה שכן, נסו להרגיע אותו במהלך ההתקפה בלי קשר לגליקול, גרעפווטר, תה שומר וכל אלו. פשוט להרגיע את מה שכנראה הוא בהלה ובכי הסטרי מעצם הכאב שמציק לו. נסו לשבת איתו קצת על כדור פיזיו, לחבק ולנענע וכל מה שעושה לו טוב בד"כ. החדשות הטובות הם שגם אם הכל יכשל - אחרי גיל 3 חודשים לערך זה עובר.

אוצה

New member
ואני הנקתי ושום דיאטה לא מנעה

מתמיר לבכות במשך 3 חודשים יום ולילה. הוא נורא סבל ושום דבר לא עזר. רק הקלנו עליו ו.. לקחנו אויר, וזה עובר!

galigal33

New member
זה עבר לחלוטין

אחרי שלושה חודשים? מעניין אותי לדעת כי אני פשוט לא יכולה לתאר את החיים בלי גזים. זה פשוט חלק משיגרת החיים שלנו כרגע.

אצלינו, כל מי שעשתה את הדיאטה

להנקה, הורידה באופן משמעותי את הגזים. אולי תנסי, אין מה להפסיד.

galigal33

New member
אני לא מניקה

לצערי הרב (וזה עדיין נושא כאוב אצלי) אבל חברה שלי מניקה והבת שלה עם הרבה גזים. מה הדיאטה להנקה?

galigal33

New member
אני עושה שלושה דברים שעוזרים לו.

את יכולה לנסות, אולי יעזור. 1. זה לשבת איתו אל כדור פיזיו בתנוחת ערסול ולקפוץ עם מוצץ בפה. 2 .במינשא בתנוחת ערסול (חזק חזק) וגם מוצץ. וללכת איתו בתוך הבית. (בין לבין אני גם יושבת) 3 טיול בעגלה (לא תמיד עוזר) תנוחת אוירון, נמר ובטן על הברכיים שלי לא עוזרים לו כמעט בכלל. איך יודעים שזה גזים? גם אני לא הייתי בטוחה בהתחלה. אם הו מתעוות מכאב , הגוף שלו קשיח, הוא בוכה ונירגע ושוב בוכה (כמו צירים) מנסה לישון אבל פתאום בוכה , פניו מכורכמות...כניראה שזה גזים והוא עוד לא יודע לשחרר. אני פשוט מבלה על הכדור בזמן התקפות זה מאוד מאוד עוזר. אני הפסקתי לשתמש בגריפווטר.

היינו בדיוק בסיפור הזה...

3 חודשים כמעט הוא היה על הידיים, כח יום כל היום. לפעמים יותר בערב, לפעמים בצהריים, ממש לא קבוע. לא יכולה לעודד או לתת לך סימנים מדויקים, אבל זה נשמע די זה... מה שאצלנו עזר- במנשא, בתנוחת ערסול, מקופל (בד"כ גם שמענו אותו "משחרר" כמות די רצינית של פוקים איך שהיה נכנס למנשא, ואז נרגע קצת...), קפיצות על הכדור תוך כדי ערסול שלו על הידיים ומוצץ בפה (בכלל- המוצץ מאוד עזר, ואז גם הוא למד להתחיל לקחת אותו). אני יודעת שכרגע 3 חודשים נראים המון, אבל באמת אז זה עובר, וזה יגיע יותר מהר ממה שאת חושבת, ואפילו קצת קודם זה לאט לאט משתפר, תחזיקו מעמד!!!

galigal33

New member
וואו..זה בדיוק

אבל בדיוק מה שעובד אצלנו.(ראי מה שכתבתי למעלה) מעודד לשמוע שזה עובר.

mordila

New member
פיזיו

כמו שכמה כתבו לך, מה שלי עזר בעיקר היה הכדור פיזיו, שהיה המציל באותם הימים. גם אמבטיה היתה מרגיעה. אצלינו דווקא בכתה במשך היום ובערב ובלילה היה שקט. אני לא חושבת שיש כללים.. והכי חשוב, באותו רגע קשה להאמין, אבל זה עובר!!

liya11

New member
גזים גזים כיף שזה עובר

בגיל 3 חודשים בכל מקרה מה שהייתי עושה זה בתם הארוחה הייתי ישר נותנת 6-7 טיפות של גרפווטר מבלי לחכות שיתחיל להתלונן על כאבי בטן לפחות 3-4 פעמים ביום זה עזר לו מאד לעיכול וכמובן להוצאת הגזים אצלינו הגליקול פשוט לא עזר נראה שלא עשה כלום עבור ליאורי מקווה שעזרתי לך מוזלי

KK15s

New member
גם אנחנו ניסינו הכל ואני ממש ממליצה

על טחפות הומופטיות שקנינו ברעננה. טבעי לחלוטין מיותר לציין ועוזר מאוד ממש אחרי שאני נותנת לו את הטיפות הוא משחרר גזים מכל הכוונים שווה לכן לנסות. ניתן להשיג בבית מרקחת בר אילן ברחוב בר אילן ברעננה.

galigal33

New member
הי חמודה...

ילדת? את בארץ? איך היה ? ספרי הכל! יש שם לתרופה ההומאופטית הזאת? אני מכירה את בית המרקחת הזה כי בד"כ משם אני לוקחת את התרופות ההומאופטיות שלי.

galigal33

New member
ויש גם אפשרות למישלוח בדואר

אצלם. למי שגרה רחוק שה עולה משהו כמו 25 שקלים.

יש משהו לגזים מסדרת ה Rים.

זה הומאופטי - נמכר גם בסופר פארם. אני עוד לא התנסתי בזה (אבל התנסתי במוצרים אחרים של סדרת ה Rים- נגד צינון וכדומה). הרוקח מאוד המליץ על זה. יש מישהי שמכירה / התנסתה? ונצל"ש- איך יודעים האם הסימילאק (טופ 1) גורם לרגישות יתר / יתר גזים? הקטנה שלי ניזונה מחלב אם (שאוב. וכעת גם הנקה). וגם מסימילאק. בחודש האחרון העלנו את כמות הסימילאק ונראה שגם הגזים גברו. איך יודעים אם צריך לנסות / לעבור לתמ"ל אחר?

liatrob

New member
R37

אני נותנת אותו כבר חודש לבת שלי (6 שבועות) וזה עוזר - כמובן לא לגמרי אבל מקל - העניין הוא שצריך לתת לאורך זמן ולא רק בהתקפות גזים כי אחרת זה לא עובד.

למעלה