גזיבו.

גזיבו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאתמול, אני לא מפסיק לחשוב על המילה הזו, ולא מפסיק לצחוק. איזו מילה מטומטמת. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תא``י (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

moshe421

New member
יש לך עוד מילים כאלה באוצר המילים?

שנצחק גם אנחנו????? :) ובאמת מאיפה הבאת את זה? מה זה אומר בכללללל? אם זה אומר... :cool:

אם מדברים על מילים..

נגמר לנו החלב הטרי בבית. אבל לא להתרגש - הבת הקטנה שלי (3) הודיע לי חגיגית שיש ``חלב מעמיד`` בארון. אז זהו. מהיום אמרו חלב-מעמיד ולא חלב עמיד. לבריאות!

יערית

New member
יש מסיבה?

אני בביבי דול שלי... קטיפתי ורך... כמו שאוריאנה אוהבת.. יערית.

moshe421

New member
מסיבת בייבי-דולים?

אבל שלי בכביסה... יש למישהו להלוות לי??

ariegur

New member
את לא יודעת מה זה ``חלב מעמיד`` ?

אני הייתי מאוד מודאג אם ביתי בת ה 9 היתה מדברת איתי על חלב מעמיד. את באמת לא יודעת מה זה חלב מעמיד או שאת צוחקת עלינו ??? אריה - שלא יודע מה זה חלב מעמיד

ariegur

New member
משה, לא יודע למה התכוונת - אבל

(במיוחד לשרון -) אם היית מבין מה זה אומר - אז אני לא הייתי יכול להיות חבר בפורום אם לא הבנת מה זה אומר - אז אתה לא יכול להיות חבר בפורום אם לא הבנת כלום - אז אתה יכול להיות מנהל הפורום אבל בשביל זה עליך לפנות למלך (וכדאי שתדע שלמלך יש זרע כחול) אריה - נהג המלך

שרון-ב-

New member
אריה......

אתה בדרך הנכונה ;-) שרון, נשבעת שסנילית, אפשר שידור חוזר של ה... (האם יש לכך קשר לחמישי 16 שבת 22 ?)

arye_gur

New member
היה קשר

ואיננו עוד. אריה שעובר שינויים מעמיקים בימים האחרונים

לבונה

New member
מויש זה אומר... :cool:

מכיר את המבנים העגולים האלה מעץ עם ספסל בפנים והם ממוקמים באמצע הגינה ומלא פרחים וצמחייה סביב? אז זה-זה! ``גזיבו`` :cool:

למעלה