גזיבו מתקפל לדוכן

etmr2

New member
גזיבו מתקפל לדוכן

מי יודע איפה אפשר לרכוש גזיבו מתקפל

ronidani

New member
רוצה חדש באריזה במחיר עלות?

אם כן, אשמח אם תיצרי עמי קשר.... כי אצלי הוא מעלה אבק.... יש לי שניים, קניתי בגלל המחיר המצחיק שהיה אז אבל למעשה אין לי שימוש בשניהם....השאיר הודעה דרך המסר, רונית ודני - פינת היצירה של האומן הששה עשר....

avdesign

New member
גזיבו מתקפל?

אני ממש סקרנית (ואולי גם מעוניינת); גזיבו הוא מבנה קל, מעין סוכה, המוצב בדרך כלל בגנים; מהו גזיבו מתקפל לדוכן? מה החומר ממנו הוא עשוי? ואיך הוא משמש כדוכן? (ואולי תמונה תענה על כל הקושיות שהקשיתי...) תודה, ענת

ronidani

New member
כן, ברור מתקפל

היי שוב, אין לי מושג אם יש גזיבו דוכן, אבל מה שכן אם יש רוח את יכולה לקשור אותו לשולחן וכך לא יעוף לך. הוא בא בערכה עם חוטים למקרה שתצטרכי לקשור (למשל כשיש רוח) וגם יתדות לאדמה (למקרה שתהיי במקום עם אדמה שתוכלי למקם מבלי שיעוף בגלל הרוח. כמובן שבא עם הוראות, בהתחלה זה נראה טיפה מסובך אבל אחרי פעם אחת שהבנת את העיקרון זה ממש כמה שתי דקות להרכבה. בכל מקרה השאירי טלפון... אני אשמח להראות לך את שלי הפתוח... תוכלי לראות בדיוק כיצד נראה.

avdesign

New member
גזיבו?

תודה - אך עדיין לא הבנתי מה אתה מכנה 'גזיבו'. צר לי. ויש איסור על פרסום טלפונים באתר; הודעה אחרת שלי נפסלה ב ד י ו ק מסיבה זו - כך שצריך יהיה למצוא פתרון תקשורת/תצוגה אחר...

HayaBee

New member
ענת, טלפונים מעבירים במסרים אישיים כמקובל.

גזיבו הינו בעצם אוהל גבוה. משמש הרבה בעלי דוכנים כאשר עובדים בחוץ ורוצים צל או לתחום את השטח המוקצה . בהצלחה

למעלה