ג'ו שמו 2

TheCharm

New member
ג'ו שמו 2

מישהו כאן ראה? נחמד מאוד. כמובן, עוד לא מגיע לרמות של ג'ו שמו הראשון, ופיט וג'ו הראשון (שכחתי שמו) שונים לגמרי, והסוף הזה היה ממש מצוין. גם פיט וגם אינגריד התחילו לחשוד במשהו, וגם הפאשלה עם זאתי מההתחלה כשכולם הגיעו והיא אמרה שהסוכן שלה סידר לה את זה, אז... יותר מידי פאשלות בפרק אחד... וגם, לפי דעתי, הקטע עם הפנינים משעמם. בעונה הקודמת, הצלחות, עזרו לאווירה הרבה יותר דרמטית. פה זה נורא משעמם ככה... לפי דעתי היו צריכים לדבוק בצלחות, או לעשות משהו דומה כמו למשל לעשות תמונה של לב בו בחלק אחד נמצאים פייפר/מה-שמו ובחלק השני כל אחד מהמתמודדים יש תמונה שלו ואז חותכים את זה לחצי או משו... ואגב, רק אני שמתי לב לזה שחלק מהמשתתפים, ואולי אפילו אינגריד, היו לי נורא מוכרים?!

n l m

New member
אני ראיתי

היה נחמד, ייקח לי קצת זמן להתרגל לפורמט אבל זה היה משעשע הדמויות של המטורף, הבלונדינית וג'ראלד יכולים להתפתח ולהוסיף עניין לתכנית בנוסף לכך גם חבל לי שהעיפו את השיכורה כי בסופו של דבר גם אותה יכלו לפתח בצורה טובה, אבל מצד שני השחקנית גרועה אז אוליי הם עשו בשכל. נראה לי שאינגריד הולכת לעוף עוד איזה שניים-שלושה פרקים, נכון שהם אמורים להשאר עד הסוף אבל זה רק הפרק הראשון והיא כבר כמעט עולה עלייהם אז נראה לי בסופו של דבר הם יסלקו אותה, ייתנו לה כסף לשמור על זכות השתיקה וישאירו אותו לבד במשחק ואינגריד נורא מזכירה לי בפנים את הקומיקאית הלסבית (שכחתי איך קוראים לה[זאתי שיש לה סדרה על שמה])כנראה בגלל זה היא נראתה לך מוכרת

הציניקן

New member
גם אני ראיתי, כמה הערות:

א. גם אני חשבתי שהיה קצת משעמם- אבל אולי זה בגלל שתוכניות מציאות רומנטיות כמו זו שצוחקים עליה אף פעם לא עשו לי את זה, אז גם לפארודיה אני לא מתחבר. ב. הפאשלה עם השחורה בהתחלה הייתה הרבה יותר בולטת מכל פספוס שהיה בעונה הראשונה. ג. העניין של ההעפה של המיעוטים על ההתחלה היה גדול. ד.בניגוד למאט מעונה 1, שהיה בעל פרצוף של דביל מוחלט, גם אינגריד וגם פיט (במידה פחותה) נראו אנשים עם איי.קיו מינימלי, אז זה יכול להיות מעניין. ה. אינגריד ממש ממש הזכירה לי את האחות הגדולה מ"שלוש אחיות", אם מישהו ראה את הקומדיה החביבה הזו. ו. שמים את אותו המנחה מעונה 1, אמנם מחופש אבל זה עדיין סיכון: אם אחד הנמתחים ראה במקרה את עונה 1, כמה השקעה הייתה יורדת לטמיון?

SoleSurvivor

New member
בקשר ל-ו' אין הרבה סיכוי שהיו מזהים

לא נראה לי אפשרי. עשו להם הרבה מיונים ואני בטוח שבמיונים שאלו אותם על תוכניות שהם מכירים והכירו להם את המנחה ואם הם היו מזהים אותו אז כמובן לא היו מקבלים אותם לתוכנית

LOVEtheMcMAHONS

New member
מילה של אחד שראה

מכאן התכנית רק משתבחת. מדובר באחת היציאות היותר טובות שהיו ב-2004 - קומדיה משובחת שהעובדה שהיא בעצם תכנית ריאליטי רק מוסיפה לגדולה שלה. טים ללא ספק מעניין יותר ממאט קנדי גולד הדובון התמים של עונה 1. לדעתי הם בחרו בחירות מצויינות של שמואים : טים שהוא מצד אחד מאוד חברותי אבל גם לא מפחד להיות קצת מניאק ולהגיד מה הוא חושב. אינגריד שהיא מאוד סקרנית מטבעה, שואלת שאלות ויודעת לשים לב לפרטים קטנים ולעשות הקשרים נכונים. הדמויות של ג'ראלד, קאמי, טי ג'יי והכי חשוב - מונטיקור ודרק המנחה פשוט עשויות מצויין. ועוד הכי חשוב - העריכה. עריכה פשוט גאונית לכל אורך הפרקים עם אפקטים קוליים וקליפים משעשעים מאוד. לא פלא שעדין שמרתי את כל הפרקים ששלחו לי הדודים בזמנו.

ראיתי בלילה ../images/Emo80.gif../images/Emo173.gif

די נהנהתי ,למרות העייפות... יש שם שחקנים טובים ,ועשו להן דמויות מצחיקות.. אהבתי את הקטע עם המתנות, במיוחד עם הבלונדינית {זאת שהביאה את המכשיר הנייד שלה,ואמרה שהוא יתקשר אליה} חחח באיזה יום זה משודר ובאיזה שעה? {ראיתי שידור חוזר,אז אני לא יודעת}

../images/Emo51.gif../images/Emo80.gif../images/Emo173.gif

נחמד

אהבתי את הדמויות החדשות וטים ואינגריד נראים מעניינים. הקטע עם המתנות היה משעשע. הקטע שעליו נגמרה הסדרה בהחלט מותח.

למעלה