גו - ולא של היקארו. שוב

• פותח הנושא Ferma
  • פורסם בתאריך
../images/Emo15.gif הקישור לתוכנה שמחליטה

איזה קיו אתה (אני התחלתי לשחק אתמול, אני גרועה, והמחשב שלי כמעט תמיד מנצח אותי- אבל הוא משחק כאילו אני קיו 25, ואני חושבת שאני קיו 30) ומקום שבו אפשר לפתור בעיות גו אונליין- כי האתר של "איך משחקים גו" שיש בקישורים כבר סיימתי פעמיים.

imdark

New member
אין שום תוכנה שמחליטה מה הדרגה שלך

תשחקי נגד שחקנים חזקים ממך באינטרנט כמו למשל רומה בKGS בחדר העיברי הוא בחור נחמד ואני בטוח שהוא ישמח לעזור לך

the hammerfall

New member
דווקא יש גם יש

את משחקת ואחרי 2-3 משחקים היא קובעת את הדרגה שיכולה להשתנות. מנסיון

imdark

New member
בארך

תוכנה לא מבנה את המשחק מספיק כדי להביא לך את הדרגה המדויקת שלך היא כן יכול ליצור מארך של אפשרויות לכל מהלך באצמה לבחור את הארך של המהלך שאת בחרת אבל זו ממש לא מדויקת וברמות האלו זה גם לא ממש משנה

the hammerfall

New member
בערך זה עם ע'.

גם עצמה. אבל עזוב. לא אמרתי שזו הדרגה המדויקת- אמרתי דרגה. היא בערך מספיק בשביל משחק עם מישו על אמת

imdark

New member
לא היא לא

השוני בין דרגה אחת לשנייה הוא גדול מאוד במיוחד כאשר עוברים את ה20 KYU אני כרגע לא בכושר קריאה טוב במיוחד ואני משחק עם כישורי משחק טובים אבל הקריאה שלי היא איטית מידי אז אפשר לומר שאני בארך 20 אני יחזור לכושר קריאה (בעזרת פתירת בעיות) ואני אשחק ב18 אולי ב17 עם אני יתעמן שבוע רק על קריאה (כמו שאשיתי לפני שבועיים ) יחד עם כישורי המשחק שהרוחתי יש לי סיכוי להגיע לרמה של 15 אולי פחות אבל רק אולי השוני בין יחיד ליחידה הוא גדול במיוחד וכשה אתה עובר את המשחק הבינוני (שזה אחרי קיו 9) מחשבים לא מתקרבים ללהבין את שווים של המהלכים וגם פתרון בעיות הוא בעייתי בגלל שפתרון בעיות משפר את יכולת הקריאה שלך אבל לא את המשחק שלך לפני כמה זמן יכולתי לפתור בעיות של 10 ואפילו 5 KYU אבל שיחקתי ברמה של20 בגלל זה אני מציע למתחילים לא לשאול איזה רמה הם אדיין לא האדם הטוב ביותר לומר לך איזה רמה אתה הוא שחקן הרבה יותר טוב מממך

imdark

New member
אני דיסלקסי

ברמה נמוכה לפעמים אני לא ממש רואה בכלל מה אני כותב ולפעמים זה גם קורה לי בגו

akira24

New member
אני קניתי ב80 ש"ח

של "חכמים בלילה" לוח עץ מייפל אדום בעווי 1 ס"מ עם קווי זהב אבנים מעץ

Anifrit

New member
אה אם אפשר לדעת

מאיפה קנית את זה? (עיר) ,"חכמים בלילה" זה השם של החנות?
ו.. אתה בטוח שגם הלוח וגם האבנים יחד עלו 80 ש"ח? זה לא הגיוני! #_+

Anifrit

New member
שלום =]

אני לא מאמינה שמצאתי פה פורום היקארו *_* חחח ובחלט מגיע לו
טוב, אז ככה, יש לי שתי שאלות שקשורות למשחק עצמו: 1) מישהו אולי יכול לכתוב פה הסבר קצר על חישוב השטחים בשיטה של הריבועים? (כמו שעושים בסידרה) אני מנסה להבין הרבה מאוד זמן.. קראתי על זה גם באינטרנט אבל ההסברים פשוט לא מובנים :/ 2) איך אני יכולה לדעת איזו רמה אני (קיו)? קראתי פה כמה הודעות והבנתי שאני פשוט צריכה לשחק נגד אחרים.. אבל לא הבנתי איך זה עוזר לי לדעת מה הרמה שלי. תודה רבה מראש! ^^

star_female

New member
לגבי 1...

הראו את זה בסדרה. ויצא לי האמת להסביר את זה באנימהקון לכמה אנשים. ^^; בכל מקרה, אחרי שמסירים את כל האבנים המתות מהלוח (קבוצות אבנים שאין להן 2 עיניים) והן הופכות לאבנים לכודות, מזיזים ומסדרים את האבנים שנמצאות בתוך השטח שלך בריבועים כך שלא נוגעים באבנים שנמצאות בגבולות (כדי לא לשנות אותם). אחרי זה מוסיפים את האבנים שהיריב לכד לתוך השטח שלך (וע"י כך מקטינים אותו). מספר הנקודות זה המספר הסופי של הצמתים שבתוך השטח. אם אני לא טועה, כל שחקן מסדר את האבנים של השחקן השני. ... מצטערת אם לא עזרתי הרבה, זה בטח נשמע כמו כל ההסברים שיש באינטרנט ^^; זה יותר קל פשוט להראות את זה מאשר לכתוב...

למעלה