גו - ולא של היקארו. שוב

• פותח הנושא Ferma
  • פורסם בתאריך

Ferma

New member
../images/Emo41.gifשרשור גו ולא של היקארו טייק 3../images/Emo41.gif

או אולי זה טייק 4? בכל אופן הקודם לא קופץ... אז מי בא מחר לפגישה של מועדון הגו התל-אביבי? אני בא

rozenman

New member
חנות למוצרי גו

האם יש בארץ מקום זול שבו אפשר לקנות לוח גו ואבנים? כי המקום היחיד שמצאתי זה מהמועדון גו: מיינד - והם מוכרים לוח גו (בעובי של 0.5 ס"מ) מעץ מהגוני + אבני זכוכית + קופסאות מפלסטיק ב- 580 ש"ח (כולל משלוח) וזה ממש יקר... אולי יש בארץ מקום זול יותר שמישהו יודע עליו?

Ferma

New member
עכשיו זה כבר היום ולא מחר...

אז אף אחד לא בא

star_female

New member
אני קניתי ב-120 ב-Happy Tie בחיפה

אבל היה להם רק אחד (ועברתי שם לא מזמן ולא היה להם חדש). אבל אולי שווה לך לשאול. זה לוח מתקפל עם אבנים מפלסטיק. (ויש שם חוברת מגניבה שמסבירה איך לשחק D: )

rozenman

New member
מה עם המחיר?

זה נראה לכם מכיר בסדר? זה כאילו מעץ מהגוני (נראה לי שזה עץ די יקר) והאבנים מזכוכית... והקופסות מפלסטיק - אבל בצורת ריבוע (כמו שיש לפעמים בסדרה היקארו נו גו למי שרואה)

the hammerfall

New member
במקרה(בתור אחד ששיחק גו כמה שנים)

אני יודע שזה לא כל-כך יקר ללוח מעץ מלא. האבנים והקופסאות זה כסף, אבל עיקר הכסף הוא לוח...אני חושב שלקנות סט עם קופסאות מעץ ואבנים מצפחה וצדפה יעלה לך משהו כמו 200-300 דולר לא כולל משלוח עם לוח דומה...תאמין לי- שביט מוכר לך בזול...אני חושב שאפילו במחיר עלות בלבד...

imdark

New member
אוהוהו

זה בטוח תכנס לאינטרנט ותחפש לוחות של גו את יודע איזה מחירים תמצע ועוד לוח תיקני בקשר לאבנים קשה לומר כלומר המחירים משתנים רבל המחיר של שבי אדיין ממש טוב אני קניתי אבני פלסטיק

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifנמ...

יש באנימה קון טורניר גו...מישו מהפורום מעוניין להשתתף?

Ferma

New member
אני בא../images/Emo9.gif

כל הפרטים באתר של מועדון הגו מיינד תחת הקטגוריה עדכונים

the hammerfall

New member
או באתר של האנימה-קון

שביט בטח מתפוצץ מרוב אושר שעכשיו הרבה אוהבים גו....

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifXP...

בעע לא נראה לי שאני אשתתף @@...הסיבוב הראשון ב9 וחצי ואמממ...לא נראה לי שאני יספיק להגיעה X.X

Goggle Girl

New member
P: להבא להגיד לי לפתוח

אני מעדיפה שכל השרשורים האלה יהיו מסודרים ולא שכל אחד יתחיל לפתוח לי אותם על ימין ועל שמאל

Ferma

New member
סליחה../images/Emo9.gif

פשוט היו הרבה אירועים לקראת פורים
לא יחזור שנית

למעלה