גוש צבע והרבה burn.

OrrKislev

New member
גוש צבע והרבה burn.

שיטה עליה שמעתי די הרבה. לא קלטתי עד כמה זה עובד. לא צבעתי את הציור הזה בצבעים, אלא רק בגוש אחד גדול, קצת קוים והמון המון burn. ממש נהדר. burn, לא dodge. burn. אולי הוא נראה מוזר, ואולי לא. בכל מקרה, הוא כנראה ימשיך ויראה יותר מוזר לפי התוכניות הגרנדיוזיות שלי. גרנ-דיו-זיות.

s h i l

New member
לא הבנתי את השיטה

אתה יכול להסביר שוב? (למוגבלים..)

j i m m y

New member
אפשר לנסות להסביר?

1. פותחים פוטושופ, לא חשוב מאיזו עדה. 2. פותחים תמונה חדשה, לא חשוב עם איזה רקע. 3. עם כלי הבחירה החופשית (זה שנראה כמו לאסו) עושים צורה, במקרה הזה של אליפסה. 4. עם כלי המילוי (זה שנראה כמו דלי) ממלאים צבע בגוון שיראה מעל הרקע. 5. בוחרים את כלי הBurn (זה שנראה כמו זכוכית מגדלת שחורה) ועוברים על האזור הצבוע. במגע עם כלי הBURN בתחום האזור הצבוע - הצבע יקבל גוון כהה יותר, כאילו ש'שרפת' אותו. (אני לא מחזיק באחריות לתוצאות)

OrrKislev

New member
בהחלט כך עושים.

מצאתי את עצמי המון פעמים משנה את גודל הכלי, עוצמתו, השיטה שבה הוא עובד (יש 3 - shadows, midtones, hightones), וגם את הhardness שקובע אם הוא יהיה עיגול שלם, או מאין גראדיאנט כזה... מאוד נהניתי.

s h i l

New member
וואלה, תודה, אני אנסה בבית

אגב היית יכול להסתפק בלהסביר לי מה זה הכלי את כל השאר (סעיפים 1234) אני כבר יודעת לבד (כניראה שאני לא עד כדי כך מוגבלת בכל זאת...)

ככה אני עובדת בפוטושופ, מעולה!

הייתי מקטינה את הראש ביחס לאיברים בו, אבל אז זה לא יהיה הסגנון שלך :p

למעלה