גוש חלקה היש אפשרות לברור בטאבו או שצריך להגיע לטאבו מצוידים באלו?
י ישראלאחת New member 14/1/04 #4 ... תל אביב אתר מעולה לעיריה אך לא מצאתי אפשרות איתור גוש/חלקה גם אין בארנונה לאור הערת הקולג נשאלת השאלה מה התשובה הנכונה?
... תל אביב אתר מעולה לעיריה אך לא מצאתי אפשרות איתור גוש/חלקה גם אין בארנונה לאור הערת הקולג נשאלת השאלה מה התשובה הנכונה?
א אבי שנער New member 14/1/04 #5 למיטב ידיעתי ... צריך גוש / חלקה ... ובאתר של עירית ת"א לא צריכה להיות בעיה לאתר גוש חלקה לפי הכתובת.
למיטב ידיעתי ... צריך גוש / חלקה ... ובאתר של עירית ת"א לא צריכה להיות בעיה לאתר גוש חלקה לפי הכתובת.
י ישראלאחת New member 15/1/04 #10 אבי תודה אני מעדיף חכה על דגים [-ף בינתיים עו"ד ויזר מנסה לארגן לי את החכה
א אבי שנער New member 15/1/04 #12 קיבלת את החכה ... ואת ה-../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif נשאר רק ללעוס בשבילך ...
ע עוד עמנואל ויזר New member 15/1/04 #8 גוש - חלקה בת"א ../images/Emo104.gif היכנס לאתר עיריית ת"א, ובצד ימין הקלק על "מפות". בחלון הימני (חפש לפי..) סמן "רחוב \ כתובת", ואז יפתחו החלונות המאפשרים לך לאתר גוש \ חלקה לפי כתובת.
גוש - חלקה בת"א ../images/Emo104.gif היכנס לאתר עיריית ת"א, ובצד ימין הקלק על "מפות". בחלון הימני (חפש לפי..) סמן "רחוב \ כתובת", ואז יפתחו החלונות המאפשרים לך לאתר גוש \ חלקה לפי כתובת.
י ישראלאחת New member 15/1/04 #9 הלכתי למפות [בתפריט הימני] עלה החלון שאני מצרף את תמונתו בשום מקום לא מצאתי "חפש לפי] וכמובן שלא מצאתי גם גוש חלקה המקום הריק במרכז החלון - האם גם אצלך ריק? תודה
הלכתי למפות [בתפריט הימני] עלה החלון שאני מצרף את תמונתו בשום מקום לא מצאתי "חפש לפי] וכמובן שלא מצאתי גם גוש חלקה המקום הריק במרכז החלון - האם גם אצלך ריק? תודה