גוש בציצי שמאל

גאיה100

New member
גוש בציצי שמאל

עקב בעיות בהנקה עברתי למתן בקבוקים בלבד. אני שואבת פעמיים ביום (סה"כ יוצא לי 500 מ"ל). מאתמול שמתי לב שיש לי גוש בציצי שמאל מלווה בכאבים, לא היסטריים אבל כואב. אחרי שאני שואבת הגוש נעלם. איך מטפלים בזה??? לא יודעת אם זה קשור אבל גם בהנקה ציצי ימין היה המועדף וממנו גם אני שואבת את רוב החלב. הצד השמאלי מתמלא אבל הרבה פחות (אף פעם אין לי גודש בצד הזה לעומת ימין שמאיים להתפוצץ לפני שאני שואבת) שבת שלום

If you are only pumping and not

breastfeeding, it is better to pump more often than twice a day. YOu should pump after each time that the baby takes the bottle of your milk, and you should pump about 10-20% more than he ate. That way supply and demand works to tell your body how much milk to make. The longer the milk stays in the breast, your brain gets a message to make less milk. Letting the breast "fill up" also causes you to make less milk. Frequent pumping should solve the problem. Massage the area that is bothering you while you are pumping.​

דיאנה1

New member
תרגום: אם את רק שואבת ולא מניקה,

עדיף לשאוב לעתים קרובות יותר מפעמיים ביום. את צריכה לשאוב לאחר כל פעם שהתינוק לוקח בקבוק עם החלב שלך, ואת צריכה לשאוב בערך 10-20% יותר ממה שהוא אכל. כך האספקה והדרישה עובדות כדי לומר לגוף שלך כמה חלב לייצר. ככל שהחלב נשאר בשד, המוח מקבל איתות לייצר פחות חלב. לתת לחזה "להתמלא" גם גורם לך לייצר פחות חלב. שאיבות תכופות אמורות לפתור את הבעיה. עסי את האיזור שמציק לך בזמן שאת שואבת.

למעלה