גושגיצה כפרה עליך האם בתוך ליבך הטהור כפרה עליו, מסתתר לו בשר כבש עסיסי ומתובל כפרה עליו ועליך????
א אניטה פללי1 New member 28/2/07 #1 גושגיצה כפרה עליך האם בתוך ליבך הטהור כפרה עליו, מסתתר לו בשר כבש עסיסי ומתובל כפרה עליו ועליך????
M M i c h a l y U S A New member 28/2/07 #2 מבטיחה לנסות את התרגיל המומלץ אבל לא הבנתי למי פנית...אולי אלי עם זר פרחים?
ג גושגיצה המקורי New member 28/2/07 #3 צינצלה יקרה נשמה תמה רק לב וציצים בראש המנומר שלך תגידי לב של קרימינל אבל רך כמו חמאה ואם יש לך עוד שאלות מהווגינה זה הזמן לשאול אותי מיי הרט
צינצלה יקרה נשמה תמה רק לב וציצים בראש המנומר שלך תגידי לב של קרימינל אבל רך כמו חמאה ואם יש לך עוד שאלות מהווגינה זה הזמן לשאול אותי מיי הרט
א אניטה פללי1 New member 28/2/07 #5 ../images/Emo99.gif כמה זמן לא קראו לי צינצלה רק אתה גושגי יקירי יודע מה ספון בתוך קירבי (לא השואב) הרי אוהב אתה את המנומר והחמאה, נכון גושגי???? יש לי המון שאלות מהווגינה, הראשונה היא: איך החסידה יודעת באיזה בית להניח את הרך הנולד????
../images/Emo99.gif כמה זמן לא קראו לי צינצלה רק אתה גושגי יקירי יודע מה ספון בתוך קירבי (לא השואב) הרי אוהב אתה את המנומר והחמאה, נכון גושגי???? יש לי המון שאלות מהווגינה, הראשונה היא: איך החסידה יודעת באיזה בית להניח את הרך הנולד????