גור מדהים למסירה

dansha

New member
גור מדהים למסירה

לפני כמה ימים, בזמן שטיילנו עם הכלבה שלנו, עצרה אותנו אישה מבוגרת ברחוב והתחננה שניקח ממנה את הגור כי היא לא יכולה לטפל בו יותר. למרות שאין באפשרותנו לאמץ כלב נוסף כרגע, אספנו אותו אלינו מחשש שיגיע אל אנשים רשעים שמוכרים כלבים נטושים לניסויים ועכשיו אנחנו מחפשים אוהבי בעלי חיים אמיתיים שיעניקו לו חיים טובים. הגור בן חודשיים בערך, מאוד ידידותי ושמח, אוהב להשתכשך במים, נקשר בקלות לאנשים וכלבים, ואי אפשר שלא להתאהב בו. אנחנו חושבים שאימו היא מגזע רוטווילר כי מישהו קיצץ לו את הזנב, אבל הוא כנראה לא "גזעי". אז אם יש לכם מקום פנוי בבית ובלב, נשמח לשמוע מכם באימייל המיוחד שפתחנו עבורו: [email protected]

אן מרי17

New member
../images/Emo99.gifאיזה יפייפה!!!!

ממש התלהבתי ממנו (אני גם מתה על רוטויילרים) והוא באמת נראה שיש בו רוטויילר, הייתי קופצת עליו אם לא היה לי כלב כבר. אני מקווה שתמצאו לו משפחה טובה, לא נראה לי שיהיה לכם קשה מדי עם כזה גור מהמם.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אל תתיאשו...

גם עם לא תמצאו לו בית, אל תביאו אותו לצער בעלי חיים כי אז......

Summer Spirit

New member
יש לי כלב.....

שמצאתי ואין באפשרותי לאמצו אבל התקשרתי לתנו לחיות לחיות ואמרו שלא להביא אותו כי פשוט אין מקום ואם אני לא אמצא מישהו שיאמץ אותו מחר?!?! אני לא רוצה לזרוק אותו לרחוב!!! זה לא אפשרות אפילו!

אן מרי17

New member
אוי...

מה עם האירגונים האחרים? אף אחד לא יכול לקחת אותו? תתני פרטים על הכלב ואני אשאל בסביבה הקרובה אליי.

dansha

New member
עוד פרטים

אין הרבה מה לומר על החמודון הזה, הוא שופע אהבה ומאוד אוהב שמלטפים אותו ומשחקים איתו. הוא מת על מים ואוהב לשחק במקלחת ואנחנו ממש ממש רוצים למצוא לו בית חם כי לנו יש עוד כלבה והיא אכולת קינאה מהעובדה שהיא כבר לא הנסיכה של הבית. לפי כפות הרגליים שלו הוא יהיה די גדול אך כבר בולט אצלו האופי הטוב ושמחת החיים. אנא עיזרו לנו למצוא לו בית במהרה, הוא אוצר.

סטולהM

New member
איזה חמוווווווד....

אני חולה על הלכבים האלה.. יש לי רוטווילר בבית ושהם גדלים הם פשוט יפיופים... והם לא כאלה רוצחים כמו שכוולם טוענים.... אם לא היה לי כלב הייתיי מאמצת אותו בשמחה...

dansha

New member
הצילו!!

בבקשה תעזרו לנו למצוא לכלבלב הזה בית, אנחנו נקשרים אליו ואנחנו ממש לא יכולים להחזיק עוד כלב בדירה שלנו. בבקשה תשאלו חברים ובני משפחה אולי מישהו יכול לאסוף אליו גור באמת מקסים. כמה שהגור נשאר אצלינו יותר הפרידה תהיה יותר קשה.

סטולהM

New member
אני יודעת...

עברתי את זה כבר פעם אחת.... אני אנסה למצוא מישו לכלב הזה.... בן כמה הוא?

ailag

New member
גם אצלנו .. גורה למסירה

גורה קטנה ומתוקה הופיעה לנו בחצר, למסכנה אין איפה לישון אפילו (לנו יש כבר כלבה, והן לא יסתדרו). אם מישהו רוצה אותה, צרו קשר במסרים ..

למעלה