גור יונק מדמם מהאף

ravit2b

New member
גור יונק מדמם מהאף

חברתי מצאה שני גורים בני כ 10 ימים. אחד מהם מדמם מהאף ונושם מעט בכבדות. מכיוון שאין וטרינר זמין בסוף השבוע ולחברתי יש כדור רוקסו בבית האם ניתן ניתן להשתמש ברוקסו ובאיזה מינונים? כל הצעה אחרת תתקבל בברכה למעט ללכת לוטרינר(כפי שנאמר) תודה מראש

גן חיות

New member
אמת דחוף!ממליצה שתגשי לווטרינר חירו

מצאי ווטרינר חירום באזור שלך. ספרי לו בטלפון את הסיפור. סביר להניח שהוא ירצה לבדוק אותו. יכול להיות שיתחשב במחיר בגלל שהוא לא שלך, יכול להיות שלא. מניסיוני - דימום מהאף עלול להצביע על פגיעה בריאות. לא לחכות ולא לתת תרופות בלי שווטרינר ראה והמליץ!

חתול או כלב?

קודם כל מצטער על ההצקה אבל יש בהחלט וטרינרים שפעילים בסופ"ש לגבי החתול - מה זה רוקסו? אני מבין שזה אנטיביוטיקה? לא מכיר את זה ביחס לבעי חיים, בטח ובטח שלא בגורים כה צעירים, אז לא לתת! מה כן יכול לעזור? - אם הוא מתקשה לנשום, מה שהוא צריך זה חמצן, ואני מאד מקוה שזה לא משהו שיש לך בבית... סביר שהוא חטף מכה כלשהי, אפשר לנסות לנקות לו בעדינות את ההפרשות מהאף עם פד גזה לח, אבל זהירות לא לפתוח פצעים אם יש שם. מעבר לזה - חימום, האכלות, עידוד צרכים - הדברים הרגילים.. בהצלחה

סיביון

New member
הגורון נפטר ביום שבת בלילה

ואחותו נפטרה ביום שישי בלילה
המוות של הגורון השחור לבן עם האף המדמם היה נורא, הוא גסס לילה שלם. לגבי וטרינר חירום- מחיר הביקור בלבד הוא 300 ש"ח ומעלה אצל כל הוטרינרים באיזורי, ואין לי יכולת כלכלית לעמוד בתשלום. בקשר לרוקסו- זו אנטיביוטיקה שנועדה לטיפול בבעיות בדרכי הנשימה (בדומה לאזניל). הגורים היו גורי חתולים.

למעלה