גור חדש

moranle

New member
גור חדש

שלום כולם, נראה לי שאני הולכת להיעזר בידע שלכם הרבה בתקופה הקרובה! קיבלנו לפני יומיים גור חדש חמוד של לברדור מעורב... היומיים הראשונים היו מדהימים (למרות שהלילות קצת פחות, אבל זה לא היה ממש נורא). אתמול נאלצנו להשאיר אותו אצל ההורים של בעלי, יש להם גינה, והוא שיחק והיה ממש בסדר, אבל לקראת הערב הפסיק לאכול. היום עד הצהריים הוא לא אכל. חוץ מזה התחלנו היום את תהליך החינוך להיות בחדר במהלך היום, וזה הולך ממש ממש קשה. בפעם הראשונה שהשארנו אותו הוא בכה וצרח ושרט את הדלת וילל. חיכינו קצת שירגע לאיזה דקה ואז הוצאנו אותו. הוא נראה כאילו הוא ממש לחוץ לעשות קקי, אז הורדתי אותו למטה והוא שלשל. כשחזרנו, אז שמתי לב שיש לו הפרשה שנראית קצת כמו מוגלה על ה"בולבול". הוא בדרך כלל מילל כשיש לו פיפי או קקי (נכון גאון? הוא רק בן חודשיים...), הוא קלט שכשהוא מיילל אז אחנו מורידים אותו, אז עכשיו הוא לא מפסיק ליילל (בבית, בטיולים הקצרים בחוץ, כל הזמן) ואני כבר לא יודעת אם הוא מילל כי הוא מפונק או כי הוא מרגיש לא טוב וצריך לקחת אותו לוטרינר. הצילו.... מה אני אמורה לעשות עכשיו? אני ממש דואגת לחמוד הזה...

toomuchdogs

New member
זה דחוף כרגע ברמה של לעקוב...

פשוט תעקבי אחריו, תוודאי שהשלשול לא חוזר על עצמו במידה וכן שימי לב גם שאין דם.... במידה והוא מתחיל גם להקיא - אני הייתי לוקחת לווטרינר במיידי - כשהוא בתקופת הגורות זה עלול להיות פרוו/כלבלבלת וכו' - לכן לא לוקחים סיכונים. אם זה רק שלשול חד פעמי כנראה שנתתם לו ממוצרים החלב או שפשוט שנורר לכם משהו ואכל - לברדורים הם משונררי על, וגורים מכל סוג שהוא משונררים ואוכלים הכל...לכן צריך לשים לב מה ניכנס... בהצלחה

moranle

New member
יש לי הרגשה שאתמול

כשהוא היה אצל ההורים של בעלי (להלן "סבא וסבתא" שלו) הם נתנו לו כל מיני דברים שהם חשבו שהם צ'ופרים. ביקשתי מהם לא לתת לו כלום חוץ מהאוכל שלו, וגם כן רק בזמן הארוחות. כשחזרתי הם התחילו לספר לי שהוא היה ממש חמוד ואכל מילקי (!). כששאלתי "מה?!?!? מילקי?!?!? ביקשתי לתת לו רק אוכל!" אז הם כנראה נבהלו ממני ואמרו ישר שהוא אכל ממש קצת, מה שנשאר באריזה וכו'... בכל אופן מאז הביקור אצלם הוא נהיה לי אנין וכבר לא מוכן לאכול את האוכל שלו, והיום בקקי של הבוקר (הקקי האחרון לפני השלשול) מצאתי כמה חתיכות שומן קטנות (מי אמר "נקניק" ולא קיבל?) אז נראה לי שהוא שנורר...

למעלה